HOĆETE DA GLEDATE "ORLOVE" U KATARU? Upravo je počela jurnjava za kartama za Svetsko prvenstvo

Novosti online

19. 01. 2022. u 11:37

FIFA je danas pokrenula proces prijavljivanja za karte za predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu koje će se ove godine održati u Kataru.

ХОЋЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ОРЛОВЕ У КАТАРУ? Управо је почела јурњава за картама за Светско првенство

Tanjug/AP

Na Mundijalu će, posle dramatično izvojevane pobede nad Portugalom, učestvovati i reprezentacija Srbije, a svi zainteresovani da na licu mesta prate "orlove", ili neki drugi tim na šampionatu sveta, od ove srede mogu da se prijave za ulaznice.


Od danas do 8. februara, u prvoj fazi nabavke karata, navijači će moći da na sajtu https://www.fifa.com/tickets izraze svoju želju koje mundijalske mečeve žele da posmatraju.


Kako ističe FIFA, "nije važno da li se prijavite prvog ili poslednjeg dana roka", svi će biti uzeti u obzir za žrebanje, a najsrećniji će potom imati priliku da ulaznice i kupe.

Ono što je već prvog dana nabavke karata jasno, to je da je potražnja ogromna, pa se i po pola sata mora čekati u "onlajn redu", da bi se uopšte došlo do stranice na kojoj se može izraziti želja za nabavkom vrednog parčeta papira.

Mundijal u Kataru će se održati od 21. novembra do 18. decembra 2022.

Žreb je na programu 3. aprila u Dohi, s tim da će se on održati pre nego što se u potpunosti završe kvalifikacije. Naime, tek po okončanju žrebanja grupa, biće poznata dva pobednika interkontinentalnog baraža.

BINUS VIDEO: SLOBODNI ASOVI: Mogući transferi koji će promeniti fudbal!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna