VAZURA EUFORIČAN: Favoriti smo za titulu, sve je u našim rukama

Tanjug

27. 12. 2021. u 15:00

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je da su svi u klubu zadovoljni polusezonom i da su crno-beli favoriti za osvajanje titule.

ВАЗУРА ЕУФОРИЧАН: Фаворити смо за титулу, све је у нашим рукама

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana jesenji deo Superlige završili su sa 59 bodova, pet više od Crvene zvezde, a izborili su i proleće u Evropi, pošto su se plasirali u šesnaestinu finala Lige konferencija.

"Nadam se da su svi navijači Partizana zadovoljni ovom polusezonom. Završili smo kao prvi sa plus pet, prezimeli u Evropi, igramo Kup... Sve ciljeve koje smo postavili na početku ove sezone su ostvareni u ovoj godini. Favoriti smo za titulu, na prvom smo mestu. Sve je u našim rukama i sada se okrećemo prelaznom roku", rekao je Vazura novinarima na promociji klupskog kalendara za 2022. godinu u hotelu Cepter.

"Ako ste prvi na tabeli imate plus pet, mislim da treba da se kaže da je sve u našim rukama. Svako ko kaže nešto drugacije, ili mu namere nisu dobre ili favorizuje drugi klub. Nažalost, sedam godina nismo bili jesenji pravaci, a to se desilo i videli ste kolika je bila radost navijača na utakmici. Navijači su željni titule. Da smo drugi, ne bismo rekli da smo favoriti. Prvi smo i imamo lepu bodovnu razliku. Mislim da su moje reči ispravne", obajsnio je Vazura.

Generalni direktor Partizana na svemu urađenom do sada čestitao je treneru Aleksandru Stanojeviću i njegovom saradnicima.

"Ne treba da se sakrivamo iza uspeha. Sve čestitke stručnom štabu na čelu sa Stanojevićem. Njihov rad je neverovatan, pogotovo šefa Stanojevića. Veoma smo zadovoljni,mislim da je svaki navijač Partizana zadovoljan. Vidi se njegova ruka na terenu. Mislim da je ekipa zadovoljna. Uspeli smo da igračima primanja budu redovna, mislim da su svi zadovoljni i to se vidi na terenu. Vidi se zajedništvo i jedna dobra atmosfera", poručio je Vazura.

On je istakao da neće biti mnogo promene u timu u zimskom prelaznom roku.

"Biće određenih promena u zavisnosti od toga ko će da ode, a ko neće. Neće biti mnogo promena, u medijma se spominju neki igrači i sve što je pisano su neistine. Većina tih igrača koji su spominjani nisu dolazili kao opcije za FK Partizan", rekao je Vazura i dodao je klub imao ponude za svoje prvotimce.

"S obzirom da se borimo za titulu, neće biti velikih promena. Verovatno ćemo neke od ponuda i odbiti da bi kostur ekipe ostao na okupu. To je i želja trenera. U dogovoru s stručnim štabom i sportskim sektorom, biće odlazaka i odlazaka. Ništa mimo zajedničkog dogovora", zaključio je Vazura.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije