"MI NAMEŠTALI NISMO!" Srpski klub se oglasio posle optužbe UEFA

Novosti online

22. 12. 2021. u 15:25

ODJEKNULA je Srbijom jutros vest da je UEFA poslala dopis FSS o spornom meču Prve lige Srbije koji su odigrali Železničar i Timok.

МИ НАМЕШТАЛИ НИСМО! Српски клуб се огласио после оптужбе УЕФА

foto: N. Paraušić

Taj meč završen je pobedom domaćina 3:2. Sporan je bio na osnovu kretanja kvota kladionica.

Železničar se tim povodom oglasio saopštenjem:

– Mi kao klub oštro osuđujemo svaki vid nečasnih radnji u fudbalu, a što se pomenute utakmice tiče sigurni smo da nijedan član našeg kluba nije bio uključen u takve radnje. Fudbalski klub Železničar je na raspolaganju svim organima koji istražuju pomenutu utakmicu, ali do današnjeg dana nijedan član kluba nije bio predmet istrage za pomenutu utakmicu - napisali su u saopštenju.

Dodaju da im implikacije u mutne radnje smetaju.

– Kao klub koji ima ozbiljne sportske ambicije nije nam nimalo prijatno da se ime našeg kluba pominje i stavlja u negativan kontekst zbog nečasnih radnji drugih klubova i pojedinaca. Mi kao klub svaki sportski rezultat ostvarujemo isključivo na terenu i zbog toga insistiramo i zalažemo se da se ovakav slučaj najoštrije kazni, i da takvim klubovima i pojedincima nije mesto u sportu – piše u saopštenju.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)