EVO ZAŠTO BORJAN ODLAZI! Javio se golman Zvezde: "Ne idem zbog pritisaka, razlozi su dublji" (FOTO)

Novosti online

19. 12. 2021. u 10:29

GOLMAN Milan Borjan obratio se javnosti, pre svega navijačima Crvene zvezde, povodom poslednjih dešavanja. Otkrio je da li odlazi i da li to ima veze sa Dejanom Stankovićem.

ЕВО ЗАШТО БОРЈАН ОДЛАЗИ! Јавио се голман Звезде: Не идем због притисака, разлози су дубљи (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Borjan je objavio Instagram stori sa porukom koju prenosimo u celosti:

- Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju želim da se oglasim - počeo je izlaganje Borjan.

- Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Ovo je razlog zašto Borjan odlazi iz Zvezde

- Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu.

Poruka za kraj:

- Hvala na razumevanju.

Zauvek vaš vojnik Milan Borjan!

foto: instagram/borjan_milan_official

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

CEO GOVOR PREDSEDNIKA VUČIĆA: Dajte da pokušamo da sačuvamo mir - ne dajući ni srce, ni dušu, ni kičmu naše zemlje i našeg naroda