"NEĆU VIŠE DA BUDEM OVDE" Stanojević grmeo kao nikad: Koji smo mi "grobari"?! Za koga navijate? (VIDEO)

Novosti online

09. 12. 2021. u 21:55

PARTIZAN je odigrao nerešeno sa Anortozisom 1:1 i na taj način je obezbedio proleće u Ligi konferencije. Ipak, uprkos tome Aleksandar Stanojević je bio ljut na konferenciji za novinare posle meča u Beogradu.

НЕЋУ ВИШЕ ДА БУДЕМ ОВДЕ Станојевић грмео као никад: Који смо ми гробари?! За кога навијате? (ВИДЕО)

FK Partizan

Trener crno-belih je se pred predstavnicima sedme sile pojavio ljut i vidno razočaran. Istakao je da ne razmišlja o žrebu i narednom rivalu.

- O žrebu ne razmišljamo, razmišljamo kako da se borimo za titulu, kako da uvek imamo podršku navijača i pozitivnu atmosferu. Ako imamo ovakvu atmosferu, ne zaslužujemo titulu i ne treba da se borimo za titulu. Ne znam ni da li treba da ostajemo i šta treba, da se ulagujemo navijačima? Četiri mlada igrača, nikakva podrška za njih. To je sramota. Razočaran sam i tužan - rekao je Stanojević.

Strateg Partizana imao je kratku poruku za navijače: "ako si pravi Grobar, navijaj za klub".

Nije se tu zaustavio već je nastavio u istom tonu.

- Mi smo strašno razočarani. Borimo se ovde za titulu, ne znamo ni da li je zaslužujemo. Urošević ćopav igra, neće da izađe.

FOTO: M. Vukadinović

Potom je doveo u pitanje i ostanak na klupi crno-belih.

- Ne znam više ni da li ću da ostajem, ne zaslužujemo titulu s ovakvom negativom. Čemu sve ovo? Za koga navijate? Bavite se onda nečim drugim - poručio je vidno razočaran trener Partizana i dodao:

- Prvi smo na tabeli, imamo proleće i ne odgovara. Lupaju nam prozore na svlačionici i neko je ljut. Neću da budem više ovde. Gledajte koliko dece Partizana ima ovde. Šta da pričam o utakmici. Za šta se borimo, baš me briga i za titulu kad ne osećaš podršku. Ništa nam ne odgovara, budite pozitivni i volite ovaj klub ako ga volite, a ako folirate... Koji smo mi Grobari? Ništa bre! Dođe 500 ljudi na prvenstvenu utakmicu. Neka zvižde svima nama, ovde momci ginu - zaključio je Stanojević.

Posle ovih reči ostaje da se vidi kakvi će biti dalji koraci i da li će ovaj 48-godišnjak ostati na klupi crno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju