"SVE JE BILO SUPER!" Danijel Subašić sramnom izjavom pokušao da opravda skandalozno slavlje u kome on i Livaja vređaju Srbe (VIDEO/FOTO)

Novosti online

08. 12. 2021. u 11:42

GOLMAN Hajduka Danijel Subašić oglasio se na Instagramu nakon što je u javnost izašao snimak na kome sa Markom Livajom peva "Mrzim Dinamo, srpsko ime to".

СВЕ ЈЕ БИЛО СУПЕР! Данијел Субашић срамном изјавом покушао да оправда скандалозно славље у коме он и Ливаја вређају Србе (ВИДЕО/ФОТО)

FOTO: AP

Tim sa Poljuda je ovim trijumfom prestigao "modre", a junak je bio Marko Livaja koji je najpre postigao vodeći gol u 65. minutu, zatim i asistirao u nadoknadi vremena.

Završio je na ramenima egzaltiranih navijača majstora s mora, koji nisu imali pametniji način da proslave retku pobedu nad najtrofejnijim hrvatskim klubom, nego da u to umešaju i Srbe.

A upravo se jedan Srbin (po ocu) Danijel Subašić umešao u celu priču, ali ne onako kako je trebalo - da zaustavi ove srmane povike. Umesto toga, on se i priključio Livaji i "torcidašima".

Uprava Hajduka imala je bar toliko obzira da uputi zvanično izvinjenje, dok je Subašić izrazio žaljenje samo zbog činjenice - da je uhvaćen u ovom (auto)šovinističkom piru:

- Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše, snimale nas i podelile te video-klipove i prodali se za 30 evra. Tu je počelo da se ne ističe i ne priča o Hajduku koji se stabilizuje, koji se diže, koji juri oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sećam se da sam imao mikrofon i da sam na njemu pevao pogrdne pesme i širio mržnju - napisao je Subašić i dodao:

FOTO: Skrinšot

- Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt, tako i Dinamo. Ako sam ja svojim neprimerenim ponašanjem (pevanjem ili pevanjem sebi u bradu) nekog uvredio nije mi to bila želja niti cilj. Moj Hajduče, hvala za nedeljnu romantiku i pobedu u derbiju - rekao je Subašić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja