OSVOJIO SVETSKO PRVENSTVO SA SRBIJOM, A ONDA JE IZDAO! Gde je nestao junak "orlića" i čovek oko koga su ratovali Zvezda i Partizan! (VIDEO)
EPA

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije obradovala je čitavu naciju 2015. godine kada je na Novom Zelandu uspela da postane svetski šampion. Uspeh "orlića" i čuvene generacije Veljka Paunovića i dan danas se prepričava.

PIKSIJU STIŽE ŠLEPER PARA! Zavrteće vam se u glavi od PREMIJE koju je dobio selektor Srbije!

NE ŽELI VIŠE NIŠTA DA KRIJE Piksi gostovao na RTS-u i javno otkrio veliku tajnu iz Lisabona, ali i sa starta kvalifikacija

Mnogi fudbaleri iz te generacije danas igraju širom planete. Od Italije, Francuske, pa sve do daleke Indije. Nekima je karijera krenula uzlaznom putovanjom, dok je drugima otišla stramputicom.

Zlato sa Srbijom, pa promena reprezentacije

OSVOJIO SVETSKO PRVENSTVO SA SRBIJOM, A ONDA JE IZDAO! Gde je nestao junak

EPA

 

Heroj pobede nad Brazilom i strelac prvog gola za Srbiju Staniša Mandić (25) bliži je drugoj grupi. Nekadašnji fudbaler Čukaričkog nakon što je podigao trofej sa "orlićima" odlučio je da ih "izda" pa je prešao da igra za Crnu Goru.

Zvanično je debitovao za "đetiće" još 2015. godine, ali je od tada odigrao samo četiri utakmice bez učinka. 

Rat Zvezde i Partizana, pa titula u Sloveniji

 

 

Nakon Mundijala na Novom Zelandu za njega su se interesovali mnogi klubovi, između ostalih Crvena zvezda i Partizan. Ipak, Mandić je odlučio da ostane u Čukaričom gde je odigrao 75 utakmica i začinio ih sa šest pogodaka i pet asistencija.

Nakon toga usledila je selidba u norveški Sogndal, a onda je morao sreću da potraži u Zrinjskom iz Mostara, da bi prošle godine stigao u slovenačku Muru sa kojom je postao šampion. Ove sezone odigrao je 19 utakmica, ali nije bio od koristi svom timu, pa je pao u drugi plan.

 

 

Staniša i njegova supruga Katarina nedavno su postali roditelji, pa se na tom planu ofanzivni fudbaler ostvario. Postao je otac ćerkice Lare.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading