NIŠTA OD EMERIJA: NJukasl traži novog trenera

Novosti online

03. 11. 2021. u 13:50

Trener fudbalera Viljareala Unaj Emeri odbiće ponudu Njukasla, preneli su danas španski mediji.

НИШТА ОД ЕМЕРИЈА: Њукасл тражи новог тренера

Foto: AP

Britanski mediji su u utorak naveli da je Emeri na korak od preuzimanja Njukasla, koji traži trenera otkako je novi vlasnik, konzorcijum iz Abu Dabija, 20. oktobra otpustio Stiva Brusa.

Emeri je posle sinoćnje pobede protiv Jang Bojsa rekao da nije bilo zvanične ponude, da je zadovoljan u Viljarealu i koncentrisan na posao, ali da će, ukoliko stigne ponuda, razgovarati sa predsednikom Fernandom Roćom.

Posle te izjave činilo se da će Emeri napustiti Viljareal, ali španski mediji danas su preneli da je on imao pozitivan sastanak sa predsednikom kluba i da je dobio podršku. On je, navodno, zainteresovan da završi projekat koji je započeo u Viljarealu.

Španski fudbalski ekspert Giljem Balag naveo je da Emeri nije ubeđen u predloženi projekat Njukasla. Treneru se ne dopada to što trenutno u upravi kluba nema iskusnih ljudi koji su zaduženi za strategiju i odlučivanje.

Emerijev ugovor sa Viljarealom ističe za godinu i po dana.

On je prošle sezone osvojio Ligu Evropa sa Viljarealom, u koji je došao posle otkaza u Arsenalu.

Emeri je za tri godine u Sevilji (2013-2016) osvojio tri uzastopna trofeja u Ligi Evropa, posle čega je preuzeo Pari Sen Žermen, sa kojim je osvojio titulu i dva Kupa.

Viljareal je ove sezone ostvario dve pobede u 11 utakmica u Primeri i 13. je na tabeli.

Španska ekipa ima sedam bodova u Grupi F u Ligi šampiona, koliko ima i prvoplasirani Mančester junajted, Atalanta je treća sa pet bodova, a Jang Bojs ima tri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa