NJEGA IZNENADIO ANČELOTI, A ON SOFIJU: Luka Jović je pravi "romantičar", šteta što nije igrao za OFK Beograd (FOTO)

Novosti online

03. 11. 2021. u 10:49

LUKI Joviću ne cvetaju ruže u Real Madridu, fudbalski život reprezentativca Srbije nije baš kakav je očekivao kada se preselio iz Frankfurta u prestonicu Španije, ali privatno mu i te kako cvetaju ruže.

ЊЕГА ИЗНЕНАДИО АНЧЕЛОТИ, А ОН СОФИЈУ: Лука Јовић је прави романтичар, штета што није играо за ОФК Београд (ФОТО)

FOTO: Instagram

Jović uživa u ljubavi sa manekenkom Sofijom Milošević, koja mu je već podarila sina Alekseja, a na putu je i drugo dete.

Luka se pokazao kao pravi otac i muž, pa često iznenađuje svoju lepšu polovinu.

Sofija je objavila fotografiju sina Alekseja koji se nalazi u sobi punoj ruža u Madridu, a to je bilo specijalno iznenađenje koje joj je priredio fudbaler.

- Kada tata iznenadi mamu - napisala je Sofija na Instagramu, a brojne prijateljice ostale su oduševljene i komentarisale su ovu objavu.

Foto: Instagram

 

Jović je pravi romantičar, pa neki od komentara su bili i da je prava šteta što u karijeri nije nosio dres OFK Beograda, kultnog kluba iz srpske prestonice koji nosi nadimak i "romantičari" sa Karaburme.

Podsećanja radi, Luka je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Benfiku, Ajntraht i Real Madrid gde je u nemilosti trenera Karla Ančelotija. Prošli meč španskog prvenstva, koji je Karim Benzema propustio zbog povrede, svi su očekivali Jovića od starta protiv Elčea.

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

I ne samo da nije igrao od starta, već Srbin nije ušao ni sa klupe. Ančeloti je iznenadio odlukom, a videćemo da li će večeras biti minuta za Srbina protiv Šahtjora u Ligi šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!