BOGATSTVO ZA SRBINA! Nije Vlahović, ali vredi: On od danas košta 80 miliona evra (VIDEO)

Novosti online

19. 10. 2021. u 19:01

DUŠAN Vlahović jeste svojim igrama zaludeo evropske gigante, ali nije jedini reprezentativac Srbije čije izvrsne igre dižu cenu do najvećih visina.

БОГАТСТВО ЗА СРБИНА! Није Влаховић, али вреди: Он од данас кошта 80 милиона евра (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Sergej Milinković Savić je i dalje član Lacija, a interesovanje za njim ne jenjava.

Tako javlja specijalizovani italijanski portal za fudbalske transfere, "Kalčo merkato", i to u tekstu sledeće sadržine:


"Sve je u znaku Milinkovića Savića. Lacio je zahvalan svom 'naredniku' za prelepu i ključnu partiju protiv Intera. On nikada ne podbaci protiv velikih timova, tada podigne nivo i zaigra kao istinski šampion. Sergej je duša i pokretačka snaga ekipe, a to je okazao i sa tri gola i dve ključne asistencije u samo osam utakmica ovosezonskog izdanja Serije A.

Narednih nedelja se očekuje održavanje sastanka između menadžera srpskog reprezentativca, Mateje Kežmana, i sportskog direktora kluba, Tarea, kako bi se napravio plan za budućnost i počelo s radom na produžetku postojeće saradnje do 2025. godine.


A kada god na red dođe prelazni rok, Milinković je među onima čije se ime najčešće pominje. Juventus nije prestao da razmišlja o ovom Srbinu, za kog možda sprema novi 'napad' sledećeg leta. Sergej je jedna 'slatka opsesija' (izvršnog direktora Intera, Bepea) Marote, ali njegov klub nema, bar u ovom trenutku, ekonomsku moć da bi se upustio u pregovore s Laciom. A Lacio ovaj svoj dragulj procenjuje na 80 miliona evra.
Ta poruka je poslata i Liverpulu, još u letu za nama. Lotito (prvi čovek rimskih nebesko-plavih) želi da zadrži Milinkovića, da na njemu gradi zajedničku budućnost, a ta  muzika se ne menja poslednjih godina. Samo bi senzacionalna ponuda mogla da naruši taj fudbalski brak koji u ovom trenutku njegove aktere čini srećnim", zaključije "Kalčo merkato".


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024