KOLAROV VREĐAO NAVIJAČA: Srbin oštro kažnjen!

Novosti online

19. 10. 2021. u 18:29

Ni nekoliko dana posele derbi meča Serije A između Lacija i Intera ne stišavaju se strasti. Nakon Luiza Felipa na tapetu se našao i Aleksandar Kolarov.

КОЛАРОВ ВРЕЂАО НАВИЈАЧА: Србин оштро кажњен!

Foto: EPA

Gledali smo sve u subotu na Olimpiku. Slavio je Lacio nakon preokreta 3:1, a najmanje se priča o fudbalu. Luiz Felipe je dobio crveni karton i pet hiljada evra novčanu kaznu zbog toga što je igraču Intera skočio na leđa nakon meča. 

Kazna nije zaobišla ni Aleksandra Kolarova. Bivši fudbaler Lacija moraće da plati 10.000 evra u kasu FS Italije zbog toga što je "vulgarnim gestom provocirao navijača Lacija, a taj potez videli su saradnici delegata na meču", prenosi "Korijere delo sport".

Luiz Felipe se nakon meča izvinio, ali to nije bilo dovoljno, već je svoj potez potom obrazložio na Instagramu. 

- Na kraju utakmice skočio sam Tukuu na Leđa jer je on jedan od najboljih prijatelja koje mi je fudbal podario. Naše porodice su u dobrim odnosima i bili smo uvek bliski. Želeo sam da ga zagrlim i našalim se sa njim oko rezultata. Ipak, previše sam bio uzbuđen, kada razmislim bolje, možda nije bilo pravo vreme za to. Izvinjavam se svima koje je moj potez uvredio, a ističem još jednom da nisam želeo da nipodoštavam nikoga. Bio je to nevini akt. 

Pored Felipea Lacio neće moći da računa ni na pomoć Aserbija za naredni duel protiv Verone. 


BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024