KRAH LEGENDARNOG ENGLESKOG FUDBALERA: "Hteo sam da se ubijem", žena mu danas daje džeparac

Novosti online

14. 10. 2021. u 22:06

POL Merson (53), legendarni engleski fudbaler, koji u svojim nogama ima 320 nastupa za Arsenal i 21 za reprezentaciju Engleske, priznao je da je na kocki izgubio sav novac koji je zaradio tokom karijere!

КРАХ ЛЕГЕНДАРНОГ ЕНГЛЕСКОГ ФУДБАЛЕРА: Хтео сам да се убијем, жена му данас даје џепарац

FOTO: EPA

Merson je godinama imao problem sa kockom i klađenjem, a tokom pandemije korona virusa dok je bio u karantinu izgubio je sav novac koji je njegova porodica pripremila za kupovinu kuće.

- Pomislio sam da želim da se ubijem. Kako sam to mogao da uradim? Kako sam mogao da se kladim u ušteđevinu? Sledećih sedam dana sam sedeo na kauču, gledao decu, mislio o tome kako sam ih izneverio - rekao je Merson u emotivnoj ispovesti za BBC.

Poznati fudbaler sada živi o trošku supruge, koja vodi brigu o novcu. Supruga mu je blokirala telefon tako da više ne može da se kocka, a ona mu daje novac za osnovne potrepštine.

Merson živi u iznajmljenom stanu sa svojom trećom suprugom sa kojom ima troje dece. Bivši fudbaler ima ukupno osmoro potomaka iz tri braka.

Bivši as Arsenala je rekao da je prokockao blizu 8,5 miliona evra, a izgubio je nekoliko i kuća, automobile, novac za penziju...

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

(Blic sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)