OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: "Potukao sam se sa Vidićem, nismo pričali mesecima"

Novosti online

14. 10. 2021. u 19:21

NEKADAŠNjI levi bek Mančester Junajteda Patris Evra kaže da je tokom boravka na Old Trafordu poseban odnos imao sa Nemanjom Vidićem, ali i da se u jednom momentu potukao sa srpskim defanzivcem zbog čega nisu pričali tri meseca.

ОТКРИВЕНА ДУГО ЧУВАНА ТАЈНА: Потукао сам се са Видићем, нисмо причали месецима

FOTO: EPA

- Bili smo u istom hotelu smešteni i jako smo se mučili u početku. Veoma je loše bilo. Poslati smo da igramo za rezerve jednu utakmicu, ali smo zamenjeni već na poluvremenu. Sećam se da je Vida tada rekao kako mora da se vrati nazad u Moskvu, a za mene se interesovala Roma. Mnogo smo poteškoća zajedno prošli, zato imam takvo poštovanje prema njemu - rekao je Evra u razgovoru za klupski sajt.

Stvari su vremenom došle na mesto. Francuz i Srbin su postali neizostavni deo odbrane u timu Ser Aleksa Fergusona, ali se njihov odnos u jednom momentu pokvario.

- Potukli smo se. Posle toga nismo pričali tri meseca. Igrali smo zajedno, ali ja mu ne bih uputio nijednu reč na terenu. Kao ni on meni. Ferguson je morao da zarotira njega i Ferdinanda, kako bi Rija stavio na levu poziciju, bliže meni. To je trajalo tri meseca, da bi mi posle jedne utakmice Vida prišao u svlačionici i pružio ruku. Svi su tada pomislili "konačno", zato što smo mi zapravo bili najbolji prijatelji. Volim ga mnogo. Mučili smo se u početku, ali smo pokazali da smo pravi. Imali smo sjajan odnos - otkrio je Evra.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

(Srbija danas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)