STANKOVIĆ SE OGLASIO: Mi smo toliko veliki da ne mogu ni da vidim šta se dešava iza naše veličine

Novosti online

25. 09. 2021. u 14:15

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković oglasio se povodom toga što su crveno-beli odložili utakmicu sa Voždovcem zbog problema sa stomačnim virusom koji je zahvatio deset igrača šampiona Srbije.

СТАНКОВИЋ СЕ ОГЛАСИО: Ми смо толико велики да не могу ни да видим шта се дешава иза наше величине

FOTO: FK Crvena zvezda

Osim o tome, govorio je i o predstojećoj utakmici protiv Novog Pazara (nedelja, 15.55).

- Prošli smo kroz jednu malo složeniju situaciju što se tiče zdravstvenog stanja, ali idemo ka boljem. Dosta puta sam rekao da mi je zdravlje igrača najbitnije i oni su nam na prvom mestu, a posle dolazi fudbal i sve ostalo. Optimisti smo, kako za nedelju, tako i za četvrtak, i želimo da u oba meča budemo pravi i dobri - rekao je Stanković na konferenciji za novinare i dodao:

- Što se tiče ostalih stvari, ne bih ništa komentarisao, jer smo mi toliko veliki, da ja ne mogu ni da vidim šta se dešava iza naše veličine.

Strateg Zvezde je otkrio da Milan Pavkov i El Fardu Ben koji je juče dobio srpski pasoš neće biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.

- Nije teško da budu u konkurenciji za Ludogorec. Provode mnogo vremena na stadionu, što je izvanredna stvar. Kada neko provede sedam-osam sati na stadionu, to je vrhunski profesionalizam, rade terapije i pre i posle podne. Zaista sve rade da mi se stave na raspolaganje što pre.

Istakao je da je kapiten Milan Borjan odlično i da "ide ka boljem".

- Što se tiče njega lično, a i svih ostalih, iz dana u dan situacija je sve bolja i ne bih želeo da niko prolazi kroz takve momente, da skoro deset igrača u jednom trenutku ima ozbiljne probleme.

ZADOVOLjSTO Dejan Stanković i Lois Dioni/FOTO: M. Vukadinović

Stanković je potom govorio o utakmici protiv Novog Pazara. Smatra da će olakšavajuća okolnost za njegov tim biti ta što nema publike.

- Novi Pazar je promenio trenera, vratili su čoveka koji je napravio sa njima rezultat. Prazan stadion sigurno ne igra veliku ulogu za Novi Pazar, što će nama olakšati, bar što se tiče atmosfere. Međutim, mi smo uhvatili ritam i igramo konkretno i direktno. Prošao je onaj pritisak o kome smo mnogo pričali, ta letnja liga.

Za kraj je poručio da crveno-beli kao i uvek idu isključivo na pobedu.

- Poslednji meč koji smo igrali (protiv Partizana 1:1) bio je do primljenog gola odličan i potpuno smo ga kontrolisali. Posle toga, derbi nosi svoj pritisak i strah da se izađe sa pozitivnim rezultatom, što sve utiče na igru. Ja na sve to gledam pozitivno - zaključio je Stanković.

Podsetimo, Crvena zvezda je nakon ostam odigranih utakmica druga na tabeli sa 20 bodova, dok je Novi Pazar na 15. mestu sa sedam bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.