DA LI BI OVAJ TIM BIO U VRHU SUPERLIGE? Predstavljamo ekipu sačinjenu od slobodnih igrača iz Srbije (FOTO)

A. Ilić

18. 09. 2021. u 16:16

ZAVRŠEN je prelazni rok, a nisu svi dostupni igrači još uvek pronašli uhlebljenje.

ДА ЛИ БИ ОВАЈ ТИМ БИО У ВРХУ СУПЕРЛИГЕ?  Представљамо екипу сачињену од слободних играча из Србије (ФОТО)

FOTO: AP

Zanimljivo je da ima mnogo onih koji su prošli "ispod radara" Crvene zvezde i Partizana, ali i bogatih evropskih klubova, a nema sumnje da su mogli da im dodatno unaprede igru. 

Neka od najzvučnijih imena koja još uvek nemaju klub jesu: Ljubomir Fejsa, Nikola Gulan, a tu je i velika želja crveno-belih Aleksandar Prijović. 

Tim od slobodnih "Srba", sačinjen od igrača koji u momentu pisanja teksta još uvek nisu pronašli tim,  za koji bi neki rekli da bi se lako našao u vrhu tabele, a možda čak i konkurisao za osvajanje titule čine sledeći igrači, a tim smo selektirali u formaciji 4-4-2 "dijaman". 

U sastavu su: Đorđe Lazović, dugogodišnji golman Javora koji je u više navrata, posebno igrajući protiv "večitih" pokazao da poseduje veliki kvalitet. 

Levog beka pokrivao bi Vladimir Golemić, dok bi štoperske pozicije pokrivali Nikola Andrić i Branislav Ivanović. O nekadašnjem kapitenu reprezentacije Srbije ne treba posebno trošiti reči, radi se o jednom od najboljih srpskih defanzivaca.

Kao i nekadašnjem štoperu Čelsija Vladimiru Golemiću nije bilo strano da u Italiji trese mrežu. Tu je i Nikola Gulan, nekadašnji fudbaler tima iz Humske koji je veći deo karijere igrao u inostranstvu, a proteklu sezonu proveo je u švedskom Hekenu. 

Mesto ispred defanzivne linije rezervisano je za još jednog nekadašnjeg reprezentativca - reč je o ljubomiru Fejsi. Momak rođen u Vrbasu nastupao je takođe za crno-bele, a potom za Benfiku i Alaves, a poslednji klub mu je Al Ahli iz Džede. 

Levu, odnosno desnu poziciju u veznom redu pokrivali bi Ognjen Krasić, doskorašnji fudbaler Voždovca i Slobodan Novaković, bivši fudbaler Kabbela. 

Mesto iza napadača rezervisano je za Radomira Milosavljevića koji je nastupao za AE Larisu, a u napadu našeg tima mesto je rezervisano za Aleksandra Prijovića, i Darka Bjedova. 

FOTO: Buildlineup.com

Koliko bi ovaj tim mogao u Superligi? Napišite nam u komentaru. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)