JOŠ JEDNA POBEDA PARTIZANA: Crno-beli posle preokreta slavili u Kragujevcu (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2021. u 15:37

FUDBALERI Partizana zadržali su stoodstotan učinak u prvih sedam kola Super lige, uz impresivnu gol-razliku od 25:2, pošto su u Kragujevcu savladali domaću ekipu Radničkog sa 3:1.

ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА ПАРТИЗАНА: Црно-бели после преокрета славили у Крагујевцу (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Strelci za crno-bele bili su Jojić u 39, Holender u 45. i Rikardo u 48. minutu.

Stadion "Čika Dača" u Kragujevcu dočekao je posle sedam godina susret Radničkog i Partizana. Jedan od derbija osmog kola Super lige Srbije počeo je odlično za domaću ekipu pošto je autogolom Saničanina povela već u osmom minutu.

Debi u crno-belom dresu dočekao je Holanđanin Menig, ali ga uprkos nekoliko dobrih prilika nije krunisao golom.

U narednom kolu Partizan na svom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu.

DRUGO POLUVREME

Kraj utakmice, Partizan je osvojio nova tri boda.

83. minut - Leković je odlično intervenisao i još jednom sprečio Meniga da se upiše u strelce.

80. minut - Nepuna dva minuta nakon ulaska u igru pokušao je Lutovac, ali bezuspešno.

78. minut - Lutovac i Šćekić menjaju Jojića i Rikarda.

75. minut - Rikardo je već počeo da proslavlja novi gol Partizana, ali je stativa spasila Lekovića kao malopre prečka Popovića.

72. minut - MAlo je nedostajalo da Menig na debiju postigne i prvi gol za Partizan, s druge strane još bolja prilika za Radnički, ali je Nedeljko Kovinić glavom pogodio prečku gola već savladanog Popovića.

60. minut - Promene u Partizanu. Izlaze Jović, Marković i Holender, ulaze Natho, Terzić i debitant Mening.

54. minut - Dva puta je pokušao Mirić da smanji prednost Partizana. Prvo je njegov šut blokirao Saničanin, a potom je prvi strelac Radničkog prebacio gol.

48. minut - GOL!!! Partizan je idealno otvorio drugo poluvreme i preko Rikarda udvostručio vođstvo. Značajan deo posla prethodno je Lazar Marković, a golu je kumovala i greška Alekse Damjanca.

 

PRVO POLUVREME

Bile su dve sporne situacije tokom prvog poluvremena. U petom minutu Rikardo je izašao sam ispred Lekovića, ali je sudija Ostraćanin dosudio ofsajd, iako ga tv snimak demantuje. U 33. minutu tražio je Lazar Marković penal pošto je Vidovića lopta pogodila u ruku nakon šuta kapitena crno-belih ali je VAR presudio u korist Radničkog.

 

Završeno je prvo poluvreme u kome je Partizan potvrdio ulogu favorita, iako su domaći stigli do ranog vođstva, zahvaljujući nespretnoj reakciji štopera crno-belih Saničanina. Preokret je stigao krajem ovog dela igre preko Jojića i Holendera.

45. minut - GOOOL! Filip Holender je pogodio za preokret crno-belih u Kragujevcu - 2:1.

 

43. minut - Dug napad Partizana. Počeo ga je Lazar Marković po desnom krilu, nastavio po levom jović, a završio nepreciznim udarcem Holender.

38. minut - GOL!!! Jojić bombom donosi izednačenje.

 

38. minut - Lepo je prošao po desnom krilu Mirić, ali je sam sebe osujetio neozbiljnim pokušajem da iznudi prekršaj.

U isto vreme igra se i utakmica u Novom Sadu između Vojvodine i MEtalca, a gosti vode od 29. minuta pogotkom Antonijevića.

33. minut - signaliziraj ufudbaleri Partizana sudiji Ostraćaninu da je jedan igrač Radničkog igrao rukom u kaznenom prostoru. Zaustavio je šut Lazara MArkovića posle centaršuta jojića. VAR je odbio zahtev crno-belih.

30. minut - Holender je uposlio jovića koji je pokušao da progura loptu kroz noge defanzivcu Radmničkog, ali ništa od toga.

28. minut - Najozbiljnija pretnja Radničkog još od vodećeg gola. Korner je izveo Tomić, bilo je gužve u kaznenom prostoru, ali odbranili su se crno-beli.

26. minut - Damjanac zaustavlja Rikarda u novom pokušaju.

23. minut - Holender šutira a lopta kroz kišu nogu odlazi u korner. Odbranio se domaćin posle udarca iz ugla, ali nastavlja se inicijativa Partizana...

15. minut - Prodor Nemanje Jovića, ali su ga udovjili Vidović i Varjačić, pao je mladi ofanzivac Partizana, ali se igra nastavlja.

14. minut - Novu šansu imao je Rikaro, ali izblokiran je napadač crno-belih.

8. minut - GOL!! Vodi Radnički!!! Saničanin je prevario svog golmana.

6. minut - Rikardo Gomeš je izašao sam ispred golmana Kragujevčana, ali je akcija prekinuta zbog ofsajda. Ponovljeni snimak svedoči da je sudija Stanko Ostraćanin pogrešio u ovoj proceni.

1. minut - Počela je u takmica na stadionu Čika Dača. Vreme je lepo, teren izgleda dobro, a i tribvine su solidno popunjene.

RADNIČKI 1923 – PARTIZAN 1:3

(Saničanin '8ag - Jojić '39, Holender '45, Rikardo '48)

Kragujevac

Stadion: Čika Dača

Sudija: Stanko Ostraćanin

RADNIČKI 1923: Leković - Varjačić (Živković), Filipović, Damjanac, Lakićević - Dragutinović (Kovačević), M. Vidović - Ilić (Vićentijević), Trifunović (Burmaz), Tomić (Kovinić)– Mirić. Trener: Vladimir Radenković.

PARTIZAN: Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić (78. Šćekić)– Holender (60. Terzić), Marković (60.Menig), Jović (60.Natho)– Rikardo (78. Lutovac). Trener: Aleksandar Stanojević.

Gosti žele da nastave sa pobedama, a do sada su ih naređali šest (imaju meč manje). Kragujevčani su sezonu otvorili sa dve pobede, a onda u narednih pet mečeva osvojili samo dva boda.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je malo kombinovao formaciju, pa će na krilu da igra Filip Holender. Mađarski reprezentativac je rođen u Kragujevcu, pa će sigurno želeti da se pokaže pred navijačima.

Na terenu će za domaće od starta da igra Nemanja Tomić, koji je nekada nosio dres Partizana. Utakmica počinje u 16 časova, a pravdu deli Stanko Ostraćanin iz Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)