RISTIĆ SIJA OD SREĆE: Rekao sam sebi: „Kad, ako ne sad?”

Tanjug

07. 09. 2021. u 11:09

NEMA srećnijeg čoveka od mene. Ovo što smo u Tokiju uradili, zaista je fantastično. Naš tim u streljaštvu uspeo je da osvoji četiri medalje, ja dve, rekao je strelac Dragan Ristić, osvajač dve zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama po dolasku u Beograd iz Tokija.

РИСТИЋ СИЈА ОД СРЕЋЕ: Рекао сам себи: „Кад, ако не сад?”

Foto: Tanjug

- Bio sam spreman i za vazdušnu pušku i za MK. Kada sam stao na liniju, rekao sam: „Kad, ako ne sad?” Bilo bi šteta da nisam uspeo da dođem do medalje, pored svih treninga i domaćih takmičenja - rekao je Ristić na konferenciji za medije.

Srebrni parastrelac Laslo Šuranji rekao je da je celokupan tim postigao veliki uspeh, ali da je bilo i veoma teško.

- Bilo je jako teško, to je ugao koji ljudi ne vide. Sve ove pripreme i treninzi su bili jako teški. Izgleda da smo nešto dobro uradili. Ovo je jedan veliki uspeh za celu našu ekipu - izjavio je Šuranji.

Zdravko Savanović, takođe srebrni parastrelac, istakao je da je zadovoljan postignutim uspehom i da se ekipa već sprema za naredne Igre u Parizu.

- Zadovoljan sam, ovo je moja prva medalja na mađunarodnim takmičenjima u pojedinačnoj konkurenciji. Prezadovoljan sam rezultatom, srećan sam što je ostvaren jako visok rang. Sledeće godine imamo dva jaka takmičenja, zatim Igre u Parizu. Spremamo se za to - rekao je Savanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)