ZVEZDA U DORBOM RASPOLOŽENJU IDE NA PAUZU: Pavkov i Katai srušili Čukarički, Jovanović postigao gol za "brđane" (VIDEO)

Novosti online

29. 08. 2021. u 18:16 >> 20:53

CRVENA zvezda je savladala Čukarički u derbiju sedmog kola Superlige Srbije sa 2:1 i stigla je do petog vezanog prvenstvenog trijumfa.

ЗВЕЗДА У ДОРБОМ РАСПОЛОЖЕЊУ ИДЕ НА ПАУЗУ: Павков и Катаи срушили Чукарички, Јовановић постигао гол за брђане (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Još jednu dobru utakmicu odigrali su crveno-beli. Bili su bolji rival i zasluženo si slavili i sada mogu mirno i u dobrom raspoloženju da dočekaju pauzu u domaćem šampionatu.

Od starta je Zvezda krenula da napada, ali do prednosti je stigla tek u 40. minutu kada je Milan Pavkov glavom zakucao loptu u mrežu rivala nakon odličnog centaršuta Kange.

Katai je odigrao odličnu utakmicu koju je krunisao pogotkom u 57. minutu. Prvi pokušaj levog krila crveno-belih zaustavio Mićović, ali je Zvezdin magiko iz drugog pokušaja bio precizan.

Delovalo je da će 2:0 biti konačan rezultat. Ipak, Đorđe Jovanović uneo je neizvesnosti u završnicu meča. Degenek je loše reagovao, Čolić je uposlio napadača koji je sjajno reagovao i matirao Milana Borjana.

Od tog momenta opasnosti više nije bilo, pa je Crvena zvezda upisala nova tri boda i sada se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 16 bodova, dok je Čukarički šesti sa 10.

Sastavi timova:

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Mićović - Radojičić, Šapić, Tanasijević, Roganović - Docić, Kajević - Čolović, Lukić, Janković - Jovanović.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Eraković, Dragović, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Katai - Pavkov.

DRUGO POLUVREME: Čukarički - C. zvezda 1:2

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

89. MINUTU - Iz ničega su gosti smanjili rezultat! Degenek je loše reagovao, Čolić je prošao, vratio loptu u sredinu za Jovanovića kome nije bilo teško da savlada Borjana.

81. MINUT - Dao je priliku Petru Staniću da debituje u crveno-belom dresu Dejan Stanković. Talnetovani vezista je u letnjem prelaznom roku stigao u Zvezdu iz Železničara iz Pančeva.

76. MINUT - Čuvaju gosti znalački prednost i čekaju kraj meča! Deluje da bodovi idu u Ljutice Bogdana, ali treba sačekati kraj utakmice.

61. MINUT - Novi opasan napada Zvezde. Ivanić je provao dva puta - nije bio precizan, potom ni Kanga nije dobro zahvatio loptu iz izgledne pozicije.

57. MINUT - Katai je duplirao prednost. Probio je po levoj strani, šutirao levom nogom, odbranio je to Mićović, lopta je odbila na desnu nogu Zvezdine desetke koji je bio precizan i duplirao prednost.

55. MINUT - Iz kolena je šutirao Đorđe Jovanović, opasnosti po kapitena Zvezde nije bilo, lako ju je uhvatio.

48. MINUT - Odbila se lopta do Kange koji je šutirao iz prve, ali Mićović se nije dao prevariti.

46. MINUT - Počeo je drugi deo meča na Banovom brdu.

PRVO POLUVREME: Čukarički - C. zvezda 0:1

45+1. MINUT - Još jednom je mogao Pavkov da se upiše u strelce. Zahvatio je loptu volejem nakon centrašuta Kataija, no izblokirao je to jedan igrač Čukaričkog.

40. MINUT - Odlično je da desne strane centrirao Kanga, a Pavkov je sjajno skočio i glavom zakucao loptu u mrežu Čukaričkog. Nastavio je napadač iz Begeča sa golgeterskom serijom.

31. MINUT - Ivanić je još jednom pokušao. Ovog puta je momak iz Bačkog Jarka tukao sa nekih 20 metara, no dobro je intervenisao Mićović.

20. MINUT - Pavkov je baš kao protiv Kluža sjajno grudim odložio loptu za Ivanića koji je prebacio golmana Čukaričkog, ali je jedan igrač "brđana" sa gol linije izbio loptu.

16. MINUT - Kanga je uposlio Kataija, ovaj šutirao iskosa sa desne strane, lopta nije otišla tamo gde treba. Završila je pored gola Čukaričkog.

FOTO: M. Vukadinović

14. MINUT - Sjajan udarac Degeneka i sjajna odbrana Mićovića. Tukao je iz poluvoleja sa 16 metra, ali golman domaćih se odlično bacio i odbio loptu preko gola.

12. MINUT - Natrčao je na odbijenu loptu Kajević i šutirao iz prve. No, opasnosti po Milana Borjana nije bilo, lako je uhvatio loptu.

7. MINUT - Za sada nema mnogo uzbuđenja na ovoj utakmici. Još uvek se odmeravaju snage po teškom terenu, koji je nakvađen usled padanja kiše u Beogradu.

1. MINUT - Počela je utakmica na Banovom brdu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)