"RAZMISLIĆU AKO STIGNE PONUDA OD 100 MILIONA": Predsednik Fiorentine govorio o potencijalnom odlaksu Vlahovića

Novosti online

18. 08. 2021. u 19:07

SRPSKI fudbaler Dušan Vlahović jedan je od najtraženijih igrača u ovom prelaznom roku, ali ni Fiorentina neće tek tako da ga pusti.

РАЗМИСЛИЋУ АКО СТИГНЕ ПОНУДА ОД 100 МИЛИОНА: Председник Фиорентине говорио о потенцијалном одлаксу Влаховића

FOTO: AP

Brojni mediji ga šalju u razne klubove. Intersovanje za reprezentativca Srbije pokazali su Atletiko Madrid, Totenhem i Mančester siti.

Italijanski i španski mediji, posebno "Korijere delo Sport" su preneli da je posao završen i da će se Vlahović u transferu vrednom 70.000.000 evra preseliti na "Vanda Metropolitano".

Sada se povofdom svega oglasio i predsednik Fiorentine Roko Komiso.

- U ovom trenutku je teško pričati o tome jer prave odgovore nemam ni ja, a ja sam predsednik Fiorentine. Ako se nešto desi, pravovremeno ću obavestiti javnost i medije. Ne znam šta će se desiti, ali ja planiram da zadržim Vlahovića ovde. Ako stigne ponuda od 100 miliona evra, onda ću razmisliti jer je to veliki novac, posebno što bi to pomoglo i klubu i gradu, posle svega što nas je zadesilo tokom pandemije i posle gubitaka koje smo pretrpeli. Takvu ponudu možda neću moći da odmah odbijem - rekao je Komiso za agenciju "ANSA".

Sjajni napadač je prošle sezone postigao 21 gol u Seriji A, a i ove sezonu je počeo dobro, pošto je u Kupu u pobedo protiv Kosence (4:0) postigao dva pogotka za poluvreme.

Takođe, prvi čovek "viole" je naveo da će Nikola Milenković ovog leta ostati na "Aretmijo Frankiju".

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna