PARTIZAN U PONEDELJAK SAZNAJE IME PROTIVNIKA U PLEJ-OFU: Izbeći najjače, a to su Nemci i Portugalci

Novosti online

30. 07. 2021. u 20:49

DVA koraka su ostala Partizanu do ulaska u grupnu fazu Lige konferencija, a rivala koji će im predstavljati poslednju prepreku pred obezbeđivanje jeseni u Evropi saznaće već u ponedeljak od 14 časova, za kada je zakazan žreb parova za plej-of ovog takmičenja.

ПАРТИЗАН У ПОНЕДЕЉАК САЗНАЈЕ ИМЕ ПРОТИВНИКА У ПЛЕЈ-ОФУ: Избећи најјаче, а то су Немци и Португалци

FOTO: EPA

Ono što je u startu dobro je što je posle raspleta utakmica odigranih u četvrtak definitivno jasno da će se pobednik meča Partizan - Soči naći u povlašćenom delu žreba.

Na taj način su crno-beli u slučaju eliminacije Sočija izbegli potencijalne duele sa Totenhemom, Romom, Bazelom, Kopenhagenom, ali daleko od toga da se među nepovlašćenim timovima ne nalaze ozbiljni rivali.

Pre svih to je nemački Union Berlin. Sedmoplasirani tim Bundeslige se direktno našao u poslednjem filteru, dok će svi ostali morati da preskoče treće kolo.

Među nepoželjnim rivalima su svakako i dva portugalska kluba - Pasoš Fereira i Santa Klara, ukoliko eliminišu severnoirski Larne, odnosno ljubljansku Olimpiju.

Sve osim Union Berlina praktično predstavlja nepoznanicu, jer je u 180 minuta dvomeča treće runde sve moguće, a ono što je izvesno kao i do sada je da će UEFA u ponedeljak ujutro odrediti podgrupe i skratiti spisak potencijalnih protivnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)