PARTIZAN U 3. KOLU KVALIFIKACIJA ZA LK: Crno-beli savladali motivisani DAC

Novosti online

29. 07. 2021. u 20:14 >> 23:50

FUDBALERI Partizana slavili su i u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede sa 2:0, dok je u prvom meču odigranom na stadionu u Humskoj bilo 1:0.

ПАРТИЗАН У 3. КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛК: Црно-бели савладали мотивисани ДАЦ

FOTO: FK Partizan

Dobru priliku imali su domaći igrači u 3. minutu. Dinkogić je oprobao udarac, a budan je bio Aleksandar Popović. 

U nastavku dosta agresivna igra na obe strane, dva žuta kartona dobili su igrači Partizana, ali nisu menjali filozofiju igrači Aleksandra Stanojevića. 

Veliku priliku videli smo u 20. minutu. Saničanin je šutirao. Brani Jedlička. U Nastavku napada Natho je odlično proigrao Danila Pantića, a bivši fudbaler Čelsija sa ivice šesnaesterca donosi prednost Partizanu. 

Samo šest minuta kasnije domaćin u velikoj prilici. Izbijena lopta odbila se do Zubera koji koristi svoju brzinu da izađe sam ispred Popovića, a golman Partizana odlično je reagovao, lopta završava kraj gola. 

Pred kraj poluvremena Natho maestralno proigrava Rikarda koji je uspeo da šutira, a Jedlička je taman toliko zakačio loptu da je usmeri u stativu. 

Dunajska Streda bio je bolji rival u drugom poluvremenu. Prvo je pripretio Šefer u 69. minutu, potom i Divković, a u 76. minutu Saničanin je skrivio penal, iako na prvi pogled izgleda da je defanzivac crno-belih  čisto intervenisao. 

U 80. minutu Partizan je potvrdio pobedu. Dobar pas uputio je Saša Zdjelar, a Rikardo odlično reaguje za novi gol crno-belih. 

U narednoj rundi kvalifikacija Partizan će igrati protiv Sočija. 

DUNAJSKA STREDA  - PARTIZAN 0:2 
(Pantić 20', Rikardo 80')

Sudija: Alain Bieri (Švajcarska) 

Dunajska Streda (3-5-2): Jedlička – Kružilak, Beskorovaini, Bruneti – Vera, Ndžai, Šefer, Nebila (od 46. Balić), Cikaniks – Zuberu, Divković. Trener: Antal Nemet.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zđelar, Jojić (od 71. Šćekić)– Marković (od 61. Holender), Natho (od 61. Jović), Pantić (od 87. Pavlović) – Rikardo (od 87. Milovanović). Trener: Aleksandar Stanojević.

90. MINUT - KRAJ MEČA

86. MINUT - Odmah po ulasku u igru Milovanović se našao u prilici. korner za Partizan na kraju. 

80. MINUT - GOL PARTIZAN! Dobar pas uputio je Saša Zdjelar, a Rikardo odlično reaguje za novi gol crno-belih. 

76. MINUT - PENAL ZA DAC! Saničanin je odlično reagovao, "skinuo" loptu sa noge rivalu na gol liniji, a Bieri pokazuje na belu tačku. Balić je preuzeo odgovornost, a slavu je pokupio Popović koji je pročitao njegov udarac i sačuvao gol! 

69. MINUT - DOBRA PRILIKA ZA DAC - Šefer je sa šesnaest metara šutirao , Vujačić blokira. Nakon kornera ponovo Šefer preti, pogađa stativu, potom je pretio i Balić. Srećom po Partizan nema gola. 

63. MINUT - Divković je krenuo u solo prodor, pokušao je da prođe između trojice igrača, pao u šesnaestercu, igra se nastavlja. 

56. MINUT Veliki pritisak Dunajske strede. Divković je izveo korner po levoj strani, Popović pokušao da boksuje, bio je nespretan, a njegovu lošu intervenciju nisu kaznili domaći igrači. Potom je u nastavku napada Divković šutirao, a njegov udarac blokirao je Saničanin. 

49. MINUT - Novi žuti karton u ekipi Partizana, dobio ga je Miloš Jojić koji je oborio Šafera. 

FOTO: FK Partizan

PRVO POLUVREME 1:0

45. MINUT - NEVEROVATAN PROMAŠAJ RIKARDA: Natho je majstorski proigrao Rikarda, a Jedlička je taman toliko zakačio loptu da je usmeri u stativu. 

40. MINUT - U dosadašnjem toku meča defanzivci Partizana imaju dosta problema, često ispadaju, ali to domaćin još nije kaznio. Treba podsetiti da defanzivci Partizana imaju dva žuta kartona do sada... 

35. MINUT - Beskkorovanji i Pantić dobili su žuti karton. 

31. MINUT - Kombinuju Marković i Lutovac, odlično je Čačanin proigrao bivšeg fudbalera Rada, a on šalje centaršut koji preskače sve.  

26. MINUT - KAKVA ŠANSA ZA DAC - Izbijena lopta odbila se do Zubera koji koristi svoju brzinu da izađe sam ispred Popovića, a golman Partizana odlično je reagovao, lopta završava kraj gola. 

20. MINUT - GOL PARTIZAN! U nastavku akcije Natho je odlično proigrao Danila Pantića, a bivši igrač Čelsija fantastično šutira - Jedlička nemoćan! 

20. MINUT - VELIKA PRILIKA ZA PARTIZAN! Saničanin je nakon kornera odlično reagovao Jedlička brani. 

FOTO: FK Partizan

19. MINUT - Kombinovali su Danilo Pantić i Lazar Marković,  samo korner. 

15. MINUT - Žuti karton dobio je i Vujačić koji je pokušao da se iskupi za izgubljenu loptu. Ponovo je "žrtva" bio Lusiano Vera. Argentinac u uvodnom delu meča pravi dosta problema. 

10. MINUT - Kasnio je start Uroševića na Veri, a Alain Bieri pokazao mu je javnu opomenu. 

8. MINUT - Nakon par minuta igre spao je ritam igre, većinom se igra na sredini igrališta. 

3. MINUT - Dobra prilika za DAC. Imali su domaći igrači prvu šansu. Šutirao je Dinković, a odlično brani Popović.

1. MINUT - Meč je počeo, prvi napad ima Partizan 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije