PARTIZAN NASTAVIO DA POBEĐUJE: Natho presudio Vojvodini, crno-beli spremni za Dunajsku Stredu (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2021. u 20:42 >> 22:54

FUDBALERI Partizana upisali su drugi trijumf u Superligi Srbije, pošto su u Novom Sadu pobedili Vojvodinu sa 2:0.

ПАРТИЗАН НАСТАВИО ДА ПОБЕЂУЈЕ: Натхо пресудио Војводини, црно-бели спремни за Дунајску Стреду (ВИДЕО)

Foto: N. Paraušić

Crno-beli su nastavili sa odličnim igrama u ovoj sezoni. Izabranici Aleksandra Stanojevića nisu primili gol ni na trećoj utakmici, a dali su sedam pogodaka, (Proleter 4:0, Dunajska Streda 1:0, Vojvodina 2:0).

Oba gola za crno-bele postigao je Bibras Natho. Izraelac je načeo domaće već u 4. minutu. Lopta se odbijala u kaznenom prostoru rivala, a onda je sjajni vezista natrčao na nju i zakucao je iza leđa Nikole Simića.

Drugi gol postigao je u 58. minutu kada je iskoristio dobro dodavanje Jojića i odličnim udarcem pogodio mrežu rivala po drugi put.

Od Vojvodine nismo videli mnogo toga dobrog u napadu. Jedino vredno pomena je udarac iz daljine Bastajića i pokušaj glavom mladog Kabića.

I jedne i druge sada očekuju obaveze na evropskoj sceni - u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Partizan gostuje Dunajskoj Stredi (četvrtak, 20.45), dok Vojvodina dočekuje Panevežis (četvrtak, 20) koga je savladala u Litvaniji sa 1:0.

Crno-beli posle dva kola imaju maksimalnih šest bodova, dok su Novosađani ostali na jednom osvojenom u prvom kolu protiv Crvene zvezde.

Stadion: "Karađorđe". Sudija: Novak Simović (Lovćenac). Strelci: Natho u 4. i 58. minutu za Partizan.

VOJVODINA (4-2-3-1): N. Simić – Cucin, Kovačević, Stevanović, Devetak – Topić, Busnić (od 65. Maksimović) – V. Simić (od 77. Kabić), Čović, Novevski (od 46. Bastajić) – Mrkaić (od 59. Zukić).

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Holender, Natho (od 62. Pantić), Jović (od 73. Pavlović) – Rikardo (od 61. Milovanović).

DRUGO POLUVREME: Vojvodina - Partizan 0:2

90+3. MINUT - Kraj utakmice!

89. MINUT - Mogla je Vojvodina do gola. Glavom je probao mladi Kabić posle centaršuta Cucina, ali je lopta otišla pored gola.

77. MINUT - Dobar udarac Danila Pantića. Probao je iskosa sa leve strane, no dobro je reagovao Simić i odbio je loptu u korner.

70. MINUT - Konačno nešto ozbiljniji napad Vojvodine. Šutirao je Bastajić sa nekih 20 metara, ali je Popović dobro intervenisao.

67. MINUT - Sjajna akcija Partizanove mlađarije. Milovanović je uposlio Jovića, ovaj je izašao oči u oči sa Simićem i kada je morao da šutirao, zalomio je jednog igrača Vojvodine, pa mu je golman Novosađana zaustavio udarac.

65. MINUT - Domaćin ne uspeva da zapreti ozbiljnije. Šutirao je glavom Čović, ali je lopta otišla visoko preko gola.

58. MINUT - Ponovo Natho! Izraelac je duplirao prednost. Povukao je Jojić kontru, ostavio je povratnu za sjajnog vezistu - ovaj je tukao iz prve i po drugi put na utakmici matirao Simića.

53. MINUT - Vojvodina pokušava, ali nikako ne uspeva da zapreti gostima, te je rezultat iz 4. mnuta i dalje ma snazi.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu!

PRVO POLUVREME: Vojvodina - Partizan 0:1

45+2. MINUT - Završeno je prvo poluvreme u Novom Sadu!

45+1. MINUT - Centrirao je dobro Urošević sa leve strane, Natho je šutirao iz prve levom nogom, no dobro je reagova Simić i uhvatio loptu.

38. MINUT - Moglo je da bude opasno po gol gostiju. Vojvodina je pokušala da zapreti iz kornera, ali igrači Partizana su uspeli da reaguju i spreče domaće da ih ugroze.

29. MINUT - Crno-beli čuvaju stečenu prednost i nedozvoljavaju rivalu da ih ugrozi. Popović do sada nije imao posla.

18. MINUT - Pokušao je Rikardo, ali je njegov udarac izblokira. Napadač Partizana je signalizirao kod sudije Novaka Simovića da je jedan fudbaler domaćeg tima igrao rukom u kaznenom prostoru, no gosti nisu dobili penal.

12. MINUT - Od trenutka kada su crno-beli poveli nema mnogo uzbuđenja. Igra se na polovini Vojvodine, ali prilika nema.

4. MINUT - Već je poveo Partizan. Gol je postigao Bibras Natho. odbijala se lopta u kaznenom prostoru rivala, Natho je natrčao na nju i sa nekih 15 metara je zakucao u mrežu rivala.

2. MINUT - Počela je utakmica na stadionu "Karađorđe".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)