DAMIR MIKEC: Novak nije mogao da veruje kada sam mu rekao! Šalio se sa mnom " Gde ćeš, čekaj da se družimo"

Novosti online

25. 07. 2021. u 07:01

NOVAK Đoković je bodrio Damira Mikeca pred polazak u streljanu, a to mu je dalo "vetar u leđa".

ДАМИР МИКЕЦ: Новак није могао да верује када сам му рекао! Шалио се са мном  Где ћеш, чекај да се дружимо

FOTO: OKS

Damir Mikec doneo je prvu medalju Srbiji na Olimpijskim igrama u Tokiju, on se okitio srebrom u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara. Posebno oduševljenje njegovim uspehom iskazao je Novak Đoković. 

On je o medalji Mikeca saznao nakon duela u kome je savladao Huga Delijena. Govorio je Novak dasu se svi šalili sa Mikecom zbog toga što je rano išao na treninge i nije mogao da se druži sa sunarodnicima. 

- Čuo sam ga sa terase, on je odlazio u hotel gde sam mu ja zviždao i onda mi je on rekao, srećno sutra brate. Tako da mi je to dalo vetar u leđa, rekao je Mikec o Đokoviću za nova.rs.

- Kada je Nole stigao, svi smo hteli da ga pozdravimo i da se ispričamo. Mi smo saborci još od Pekinga. Pričali smo o svemu i svačemu i onda sam mu ja rekao da moram da idem. I on mi kaže, pa gde ćeš, čekaj malo da se družimo ispred zgrade svi zajedno. Ja mu kažem, moram imam autobus u 15 do 6 ujutru da idem na trening. Nije mogao da veruje da tako rano moram da odem.

- Sutradan kad smo se sreli, kaže on meni, znaš da sam tri puta mislio na tebe, kako si ustao tako rano, nasmejao se Damir Mikec.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)