MIRKO IVANIĆ: Jedva čekam da se ovo konačno dogodi!

Novosti online

10. 07. 2021. u 16:57

FUDBALER Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je da u svaku sezonu ulazi sa klupskim, ali i ličnim ciljevima.

МИРКО ИВАНИЋ: Једва чекам да се ово коначно догоди!

FOTO: M. Vukadinović

- Svaku polusezonu postavim neke lične ciljeve. Ove je to plasman u Ligu šampiona, pošto prošle godine nismo uspeli. Želim da dam doprinos i trudiću se da budem efikasan kao i prošle godine, rekao je Ivanić za klupski sajt.

Crvena zvezda je odradila pripreme u Austriji, a Ivanić je sumirao urađeno:

- Navikli smo se na čitav ritam, ovo su nam četvrte pripreme zaredom. Treninzi su bili veoma teški, ali imamo cilj, da uđemo u Ligu šampiona ili barem Ligu Evrope. Zato smo i trenirali tako, sve je usklađeno sa tim i ka tome idemo, rekao je Ivanić.

Tome je dodao i sledeće:

- Definitivno rezultat nije prioritet na pripremnim utakmicama. Važnije nam je da uradimo ono što smo zamislili na treninzima i da to sprovedemo, pa rezultat dođe kao zadovoljstvo i nagrada. Ali sada nije bio u prvom planu.

On kaže da je srećan zbog povratka navijača na tribine:

- Podrška navijača znači kao nagrada i stimulans za dalji rad. Sada sam u takvom stanju da pohvale tako posmatram. Drago mi je što se publika vraća na stadion jer fudbal nije isti bez njih i jedva čekam taj trenutak, zaključio je Mirko Ivanić, koji je u prošloj sezoni mnogo puta oduševljavao zvezdaše, a možda i najviše golom kojim je rešio 164. večiti derbi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije