"SAD MOGU DA UMREM U MIRU": Mesi ispunio obećanje i potpisao se brazilskom navijaču na leđa, on od toga napravio tetovažu (FOTO/VIDEO))

Novosti online

22. 06. 2021. u 15:33

BRAZIL je domaćin Kopa Amerika na kome i brani titulu, a prva zvezda turnira, naravno, je Argentinac Leo Mesi koji ima fanove i među Brazilcima.

САД МОГУ ДА УМРЕМ У МИРУ: Меси испунио обећање и потписао се бразилском навијачу на леђа, он од тога направио тетоважу (ФОТО/ВИДЕО))

EPA/Juan Carlos Hidalgo

Najpoznatiji među njima je Igor Magaljaeš, veliki navijač Barselone.

Mesi je pre dve godine video tetovažu na njegovim leđima na kojoj je prikazan najbolji fudbaler sveta kako sa dresom u rukama proslavlja gol koji je na Bernabeuu dao Real Madridu.

- Užasna tetovaža, sviđa mi se. Voleo bih da je vidim uživo i potpišem se na nju - našalio se Mesi tada, ali je dve godine kasnije ispunio obećanje Magaljaešu i potpisao se markerom.

FOTO: Twitter/tycsports

Susret Mesija i Magaljaeša upriličen je ispred hotela u Braziliji. Leo je prišao okružen obezbeđenjem, izvukao marker i potpisao se pored tetovaže, kako je i obećao.

- Nisam verovao da će se Mesi zaustaviti, očekivao am da će samo proći pored mene. A onda me je pogledao i okrenuo me da vidi tetovažu i potpisao se pored nje. Srećan sam bezgranično, sad mogu i da umrem. Hvala celom argentinskom narodu, nemam reči da opišem kako se osećam - rekao je Magaljaeš, koji radi kao vojni vatrogasac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri