HRABRA IGRA MAKEDONACA: Severna Makedonija "skupo prodala kožu" Ukrajini, dva penala odbranjena na meču! (VIDEO)

A. Ilić

17. 06. 2021. u 16:50

FUDBALERI Severne Makedonije u drugom meču C grupe odigrali su duel protiv Ukrajine na stadionu u Bukureštu, gde su nakon fenomenalnog drugog poluvremena poraženi sa 2:1.

ХРАБРА ИГРА МАКЕДОНАЦА: Северна Македонија скупо продала кожу Украјини, два пенала одбрањена на мечу!  (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Dosta bolje prvo poluvreme za "domaćina", te su Ukrajinci već u 29. minutu došli do vođstva. Andrij Jarmolenko je natrčao na odbitak, te iz neposredne blizine poslao je loptu u mrežu. 

Strelac prvog gola bio je asistent u 34. minutu kada je dodao do Romana Jaremčuka, koji nije ostavio mnogo prostora Stoletu Dimitrievskom da sačuva mrežu

Znatno bolje drugo poluvreme Severne Makedonije, već u 55. minutu ALeksandar Trajkovski je oprobao udarac, lopta je pogodila prečku. U nastavku napada Georgi Bušan je dobro pokrio liniju, a Oleksandr Karavaev pravi penal, nakon VAR snimka Fernando Rapalini pokazuje na "belu tačku". 

FOTO: AP/Tanjug

Ezjan Alioski bio je izvođač, odbranio je golman Ukrajine, ali je fudbaleru S. Makedonije naklonjena bila sreća, te je odbitak došao do njega za 2:1. 

Nova drama u 85. minutu. Ruslan Malinovski izveo je iskosa prekid, lopta pogađa u ruku Danijela Avramovskog u živom zidu, a VAR pokazuje penal. Dok je odgovornost preuzeo Ruslan Malinovski, a ponovo je čuvar mreže izašao kao pobednik iz penal ruleta.

Trajkovski je imao veliku priliku u zaustavnom vremenu, šutirao je iskosa, pored gola Ukrajine. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati