TERZIĆ O KOLAROVU, PRIJOVIĆU I ARNAUTOVIĆU: Na dobrom ste putu, Babić može da bude kompatibilan sa Dragovićem

Novosti online

28. 05. 2021. u 14:53

GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o letnjem prelaznom roku i dotakao se potencijalnih transfera Aleksandra Kolarova, Aleksandra Prijovića i Marka Arnautovića.

ТЕРЗИЋ О КОЛАРОВУ, ПРИЈОВИЋУ И АРНАУТОВИЋУ: На добром сте путу, Бабић може да буде компатибилан са Драговићем

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su nedavno promovisali prvo letnje pojačanje. U pitanju je Aleksandar Dragović i očigledno da šampion Srbije ne želi tu da se zaustavi.

- Stav kluba je da ne govorimo o imenima pre nego što realizujemo dolaske, ali nesporna je naša želja da se pojačamo, da vidimo Kolarova u Crvenoj zvezdi. Želimo kvaitetne i iskusne igrače jer smo svesni koliko nam rezultat donosi u ovim kvalifikacijama. Ali nećemo sigurno moći sve njih da vidimo u klubu. Dolasci neće uticati na igranje mladih igrača, dobijaće i oni šansu u prvenstvu, gde će se valorizovati njihova vrednost za buduće transfere. Ali iskusni igrači donose rezultat. Rekao sam da neću da govorim o imenima, ali na dobrom ste putu. Razgovaramo, ima još dosta stvari da se poklopi. Sve što ste pisali ima utemeljenje, radimo na tome. Ima još par momaka koje niste obuhvatili - rekao je Terzić.

On je istakao da niko osim mladih igrala, ukoliko za njih stignu adekvatne ponude ne može da ode iz kluba pre kraja evropskih kvalifikacija.

- Niko ko je kostur tima ne moze da ide dok se ne zavrse kvalifikacije, ali ako dobijemo ponude za mlade (Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović), oni mogu da idu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Navijače sigurno brine situacija oko Nemanje Milunovića. Iskusnom štoperu ističe ugovor na kraju sezone, a novi još uvek nije potpisao.

- Razgovarali smo juče i danas. Imamo taj profil igrača: visokog štopera, levaka. To je Srđan Babić kome ističe pozajmica u Famalikau, oni su tražili još par dana da odluče da li da ga zadrže za 1.500.000 evra ili da ga vrate. On može biti izuzetno kompatibilan sa Dragovićem u tandemu.

Prema Terzićevim rečima, ima sportski, poslovni i infrastrukiturni cilj i već sedam godina realizuje ono što se obeća na Skupštini.

- Sportski cilj je grupna faza UEFA i titula.To je ono što Zvezdi obezbeđuje finansijsku stabilnost. Četiri miliona dobijamo od Gasproma, 1,2 miliona od Telekoma, u slučaju da uđemo u Ligu Evrope imamo 10 miliona, u slučaju Lige šampiona 20 miliona, četiri do pet miliona od ulaznica, 10 do 15 miliona od transfera - istakao je Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024