UŽIVAJ MAKEDONIJO! Urnebesna odjava meča makedonskog komentatora (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2020. u 09:55

DOK navijači fudbalske reprezentacije Srbije tuguju zbog eliminacije od Škotske u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo, naši južni susedi slave istorijski prvi plasman na veliko takmičenje u fudbalu.

УЖИВАЈ МАКЕДОНИЈО! Урнебесна одјава меча македонског коментатора (ВИДЕО)

FOTO: Redit Printskrin

Reprezentacija Severne Makedonije u četvrtak je minimalnom pobedom na gostovanju u Gruziji overila vizu za EURO. Junak pobede bio je veteran Goran Pandev koji je golom u 54. minutu lansirao Makedonce u grupu C sa Ukrajinom Holandijom i Austrijom, a sebe među besmrtne.

Komentator prenosa u Makedoniji privukao je veliku pažnju odjavom meča nakon što je glavni sudija odsvirao kraj na stadionu "Boris Pajčadže".

- Kraj, uživaj Makedonijo! Idemo na Evropsko prvenstvo! Fudbaleri su ostvarili veliki uspeh kao svojevremeno rukometaši, odbojkaši, košarkaši...

- U ovom teškom vremenu kada naša nacionalnost, jezik, geni, naše ime i prezime nisu prepoznati, mi idemo na Evropsko prvenstvo. Oni kojima smo dali pismenost sačekaće nas sledećeg juna, slušaće i salutiraće našoj himni"

-Ovo je poruka za sve pravoslavce, hrišćane, Makedonce, Albance, Turke koji igraju za ovu reprezentaciju. I jedni i drugi i treći i četvrti treba da čuvaju našu državu - vikao je egzaltirani makedonski komentator.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)