SPECIJAL NAJVEĆIH KVOTA - SAMO U MERIDIANU: Švedska 1.95, Nemačka 2.45, Danska 1.95

Promo

18. 06. 2021. u 12:00

OVOGODIŠJI EURO nam je već doneo "brdo" dešavanja nekarakterističnih za jedno takmičenje ovog tipa, a tek nam stižu najzanimljivije utakmice.

СПЕЦИЈАЛ НАЈВЕЋИХ КВОТА - САМО У МЕРИДИАНУ: Шведска 1.95, Немачка 2.45, Данска 1.95

Foto: AP

Već u drugom kolu neke ekipe bi mogle, poput Italije da obezbede plasman u narednu fazu, a ako ne učine u drugom, imaće šansu u trećem koje počinje već u ponedeljak!

Tim povodom kladionica Meridian nastavlja da svakodnevno sprema iznenađenja za igrače.

Najjači bonusi, bogata ponuda za klađenje i ubedljivo NAJVEĆE KVOTE na svetu čekaju vas na sajtu meridianbet.rs, a posebnu pažnju obratite i na kategoriju EURO 2020 SPECIJALI – bukmejkeri su spremili neviđeno dobre kvote i nikad jače igre.

Osim toga, važna napomena: sve do 11. jula u toku je veliko takmičenje u broju odigranih tiketa, a glavna nagrada je AUDI A4!

A ukoliko još uvek nemate otvoren nalog – registrujte se OVDE jer čeka vas i 2.000 DINARA BONUSA za klađenje.

Dakle, vesti su fantastične, a sada da vidimo koje mečeve obavezno da stavite na tikete.

ŠVEDSKA - SLOVAČKA, KEC 1.95

(Petak 15.00)

Obe reprezentacije su izuzetno zadovoljne nakon prvog kola, Švedska zbog remija sa Španijom, a Slovačka zbog pobede nad Poljskom. Sada je jedino izvesno da će makar jedna, ako ne obe ekipe biti u znatno lošijem raspoloženju nakon utakmice koji god rezultat bio. Bez povređenog Zlatana Ibrahimovića Švedska je oslabljena na ovom prvenstvu, a dobra vest za Skandinavce jeste povratak u sastav Dejana Kuluševskog, napadača Juventusa i Matijasa Svanberga, fudbalera Bolonje nakon izlaska iz samoizolacije zbog koronavirusa. Sa druge strane, Slovačka je napravila dobar rezultat samim plasmanom na EURO, a protiv Švedske ima priliku da se drugi put u istoriji plasira u nokaut fazu.

FOTO: AP/Tanjug

PORTUGAL - NEMAČKA, DVOJKA 2.45

(Subota 18.00)

Biti ili ne biti za Nemačku. Već neko vreme nisu sila kakva su bili 2014. godine kada su pokorili svet, ali Nemci su uvek ekipa za koju bi trebalo računati da mogu da naprave ozbiljan rezultat. Joakim Lev, selektor "Pancera" koji napušta tu poziciju nakon prvenstva, u porazu od Francuske igrao je bez klasičnog napadača, a možda bi to mogao da promeni za Portugal. Sa druge strane, iako nije briljirao, aktuelni šampion Portugal je u prvom kolu stigao do pobede rezultatom 3:0 uz dva pogotka Kristijana Ronalda. Na meču protiv Mađarske nije bilo golova sve do 84. minuta.

Foto AP

ŠVAJCARSKA - TURSKA, KEC 1.80

(Nedelja 18.00)

Prva utakmica trećeg kola, igraće se u isto vreme kada i duel preostale dve ekipe iz grupe A. Italija je već obezbedila plasman u narednu fazu prvenstva, a pored Velsa koji je rival Azurima, svoju šansu traže Švajcarska i Turska. Turci se nalaze u izuzetno teškoj situaciji pošto posle dva kola nemaju bod, dok će Švajcarska svoj prolaz grupne faze najverovatnije naći sa trećeg mesta (četiri najbolja trećeplasrirana tima idu dalje). Međutim, za to je neophodna pobeda u trećem kolu, a uz tri boda, njihovo pojavljivanje u osmini finala biće gotovo sigurno.

RUSIJA - DANSKA, DVOJKA 1.95

(Ponedeljak 21.00)

Domaćin je ostao u šoku nakon situacije u kojoj se našao Kristijan Eriksen i kada je nastavljena utakmica prvog kola protiv Finske nisu mogli Danci da igraju kako umeju. Zbog toga se sada ne nalaze u najboljoj situaciji, a za rivala će imati ekipu koja je kao cilj zacrtala prolazak grupe. Zanimljivo je da su ove dve reprezentacije do sada imale samo jedan međusoban duel i na njemu je, 2012. godine pobedila ekipa iz istočnog dela Evrope rezultatom 2:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere