BILA JE SIGURNA DA JE ERIKSEN MRTAV: Ko je Kristijanova nevenčana supruga Sabrina?

Novosti online

13. 06. 2021. u 20:49

ČITAVA Evropa s pažnjom je pratila zdravstveno stanja fudbalera Kristijan Eriksena, reprezntativca Danske, koji je na utakmici Finske i Danske na Evropskom prvenstvu 2020. iznenada kolabirao... Uprkos početnoj strepnjih njegovih saigrača i publike na tribinama, ali i pokraj malih ekrana, poslednje informacije su optimistične i čini se da je fudbaler Intera na putu sigurnog oporavka.

БИЛА ЈЕ СИГУРНА ДА ЈЕ ЕРИКСЕН МРТАВ: Ко је Кристијанова невенчана супруга Сабрина?

Foto: EPA

No, nemila scena urezala se u pamćenje ljubitelja fudbalera, a sve je izgledalo prilično dramatično - mnogo njih pitalo se da li će Eriksen uopšte preživeti i slutili su da je reč o fatalnom infarktu ili moždanom udaru.

Jedna je od najpotresnijih scena je i trenutak kada je njegova vanbračna supruga Sabrina Kvist, koja je meč posmatrala sa tribina, pomislila da je njen izabranik mrtav. Kamere su zabeležile trenutak kada se usplahirena i uznemirena Sabrina spuštala na teren, kao i momenat kada su je Eriksonovi saigrači na čelu sa kapitenom smirivali i ubeđivali da je živ.

- To se dogodilo nedaleko od mesta gde su bile smeštene sve supruge igrača i naravno da je Kristijanova žena sve videla i da je izašla na teren. Mogli ste da vidite iz reakcije mog sina Kaspera koji je dotrčao do nje i razgovarao sa njom, rekavši joj da Kristijan diše, da je ona zapravo verovala da je on preminuo - rekao je medijima bivši danski golman Piter Šmajhel.

Sada kada je slavni Danac dobro i utvrđeno je da je reč o srčanom zastoju, publiku je zainteresovala njegova brižna izabranica. Par je zajedno od 2012. godine, a zajedno imaju dvoje dece - njihov sin Alfred rođen je 2018., a u decembru prošle godine dobili su i ćerkicu.

Ova plavokosa lepotica, inače frizerka po obrazovanju, rođena je u malom danskom gradu Tomerup koji ima svega oko 1. 500 stanovnika, no već godinama prati Eriksona na brojnim putovanjima dok potpisuje ugovore sa različlitim klubovima širom sveta.

Tokom svog život u Velikoj Britaniji, u periodu kada je Kristijan igrao za Totenhem, ona je radila u jednoj modnoj kompaniji, a njen Instagram ukazuje i na to da se bavi dobrotvornom danskom organizacijom "Fodboldfonden" koja pomaže ugroženoj deci.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a