POGINUO POBEDNIK HRVATSKE "FARME": Saša Vujnović (28) izgubio život na gradilištu

Novosti online

13. 03. 2020. u 18:10

Saša Vujnović, pobednik šestog izdanja hrvatske "Farme", koja se emitovala 2018. godine, je poginuo je u petak na gradilištu u Rijeci. Imao je 28 godina, a ovu tužnu vest potvrdila je njegova parterka Ivana Povž, piše 24sata.hr.

ПОГИНУО ПОБЕДНИК ХРВАТСКЕ ФАРМЕ: Саша Вујновић (28) изгубио живот на градилишту

Foto: Fejsbuk

Javili su mi njegovi roditelji. U šoku sam, moram biti jaka, zbog dece i zbog njega - rekla je njegova parterka Ivana Povž.

Da je mladić poginuo, potvrdili su iz policijske uprave Primorsko-goranske.

Možemo da vam potvrdimo da imamo smrtni slučaj, da je stradala muška osoba prilikom izvođenja radova. Detalji će se znati nakon uviđaja - naveli su iz policijske uprave.

Inače, Saša je u finalnom dvoboju na hrvatskoj "Farmi" pobedio Juricu Belamarića i postao pobednik šeste sezone, osvojivši glavnu nagradu od 64,500 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)