KRISTIJAN POTPISAO UGOVOR ZA "ZADRUGU 4": Radiće HILJADU SKLEKOVA dnevno (FOTO)

M. Ć.

20. 05. 2020. u 19:12

ZA nešto manje od dva meseca završiće se treća sezona "ružičastog" rijalitija "Zadruga", ali se već sada zna da će, među učesnicima četvrte sezone, od septembra, biti i Kristijan Golubović. On je potpisao ugovor sa vlasnikom "ružičaste imperije" Željkom Mitrovićem.

КРИСТИЈАН ПОТПИСАО УГОВОР ЗА ЗАДРУГУ 4: Радиће ХИЉАДУ СКЛЕКОВА дневно (ФОТО)

Foto: Pink

Nekada žestoki momak sa beogradskog asfalta je, podsetimo, nedavno izašao iz zatvora, po isteku osmogodišnje kazne zbog trgovine narkoticima. Kristijan, koji je tokom 2015. i 2016. bio učesnik šeste sezone "Farme", takođe na Pinku, smatra da će "Zadruga 4" biti nešto što nije viđeno do sada.

- Osećam i znam da će biti mnogo bolji takmičari i mnogo bolja priča - veli Golubović. - Godine su prošle, zreliji smo i mi kao osobe. Smatram da će ovo biti najbolji šou-program koji je do sada viđen. Ne bih voleo da vidim neke devojke koje iritiraju moju suprugu, zato što ona govori "Ideš opet tamo, pravićeš neke švalerske avanture", što nije tačno. To je sve šou-biznis, ja sam pokušao da joj objasnim. Sve drugo može. Mogu da dovedu slona, što se mene tiče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju