NOVI ŠOU OTIŠAO KORAK DALJE: Muškarci se nadmeću da ovoj ženi naprave dete (FOTO+VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2020. u 22:28

НОВИ ШОУ ОТИШАО КОРАК ДАЉЕ: Мушкарци се надмећу да овој жени направе дете (ФОТО+ВИДЕО)

foto: EPA/WILL OLIVER

ČAK 15 muškaraca se nadmeću ko će da napravi dete ženi (40) u novom Foksovom šou „Labor of Love“.

Šou vodi Kristin Dejvis, najpoznatija po ulozi konzervativne Šarlot u seriji "Seks i grad". Glavna protagonistikinja je Kristi Kecmen, koja želi da ima dete pre nego što joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

Kako kaže, nakon godina tokom kojih joj je karijera bila na prvom mestu, želi da pronađe muškarca svog života, ali još važnije oca svog deteta.

"Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Izlazila sam na sastanke jer želim da zasnujem porodicu, a vreme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovetiti sa mnom", rekla je.

S obzirom na to da bi na kraju šoua trebalo da dobije bebu, jasno je zašto je taj šou kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partner.

Prva emisija počinje doniranjem sperme. Dok muškarci čekaju u redu da napune čašicu, Krisitn Dejvis im objašnjava da će se njihova sperma analizirati i proveriti njihova plodnost, a od toga zavisi hoće li ostati u emisiji.

Producent Loren Girion priznala je da muškarci nisu znali da će donirati spermu dok im to Kristin Dejvis nije rekla pred kamerama, prenosi Index.hr.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)