POTPIS NA UGOVOR: I Miki Đuričić sa Kristijanom Golubovićem u "Zadruzi 4"

V. N.

23. 05. 2020. u 00:12

ПОТПИС НА УГОВОР:  И Мики Ђуричић са Кристијаном Голубовићем у Задрузи 4

Foto ATA Images

ODMAH posle Kristijana Golubovića, objavljeno je ime još jednog učesnika "Zadruge 4" koja će startovati u septembru - Miroslav Miki Đuričić. Popularni pčelar iz Kupinova je stavio potpis na ugovor u prisustvu prvog čoveka TV Pink Željka Mitrovića.

- Postaću roditelj u međuvremenu, pa mislim da je vreme da se uozbiljim i jednom izdržim do kraja - kaže Đuričić. - Idem u penziju posle ovog, što se tiče rijalitija (smeh). Verujem da će "Zadruga 4" da bude nešto sasvim drugačije, biće mnogo više nekih igara. Očekujem veoma dobru ekipu. Ovaj rijaliti mi je potreban, jer želim da se pokažem u nekom drugom svetlu u odnosu na prošli.

Đuričić je javnosti je postao poznat u "Velikom Bratu", a kasnije je, između ostalog, bio učesnik "Farme" i dve sezone "Zadruge". Vlasnik TV Pink najavljuje da će, uz najzanimljivija imena iz svih dosadašnjih sezona "Farme" i "Zadruge", publika od septembra gledati i nekoliko, kako kaže, visoko pozicioniranih predstavnika akademske zajednice, kao i najznačajnije influensere sa društvenih mreža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)