TANGO SMRTI NA VISOKIM ŠTIKLAMA: Popularna krimi-drama "Ubiti Iv", od 26. maja, na kanalu Foks

N. D.

22. 05. 2021. u 09:00

ZA profesionalnog plaćenog ubicu i agenta tajne službe nema većeg uzbuđenja od dostojnog protivnika.

ТАНГО СМРТИ  НА ВИСОКИМ ШТИКЛАМА: Популарна крими-драма Убити Ив,  од 26. маја, на каналу Фокс

Foto Foks

Nekoga ko u igri mačke i miša može da parira, uzvrati udarac i dvoboj nerava podigne na viši nivo. Upravo to je slučaj s opakim tangom smrti pod imenom "Ubiti Iv", koji će od 26. maja, na kanalu Foks, svake večeri od ponedeljka do četvrtka u 22.55, zaigrati glumice Džodi Komer i Sandra Ou, u rolama psihotične negativke Viljanel i njom opsednute agentkinje Iv Polastri.

Neobičan špijunski triler sa elementima komedije i drame glavnim junakinjama doneo je po Zlatni globus, a britanskoj zvezdi prepoznatljivih krupnih očiju, Džodi Komer, i nagradu Bafta, uz još nekoliko nominacija za pomenuta priznanja. Za milione gledalaca širom sveta, "Ubiti Iv" preko noći je postala omiljena TV zabava čija se svaka nova sezona čeka sa velikim nestrpljenjem. Prvobitno zamišljena kao mini-serija, "Ubiti Iv" nedavno je dobila zeleno svetlo za finalni, četvrti ciklus koji će se premijerno emitovati naredne godine. Tako će skori start na Foksu onima koji su do sada propustili da pogledaju ovaj šou zasnovan na romanima spisatelja Luka Dženingsa, biti odličan uvod u završno poglavlje sage o dve sada već kultne TV suparnice.

Jurnjava po Evropi, inteligentni zapleti i britak humor ukratko su tri glavna obeležja "Ubiti Iv". A kako je sve započelo? Može se reći - iz dosade. Pomalo uspavana i već umorna od monotonih slučajeva u britanskoj obaveštajnoj službi, agentkinja Iv Polastri razvija interesovanje za ženske plaćene ubice, njihovu psihologiju i metode rada. Njeno istraživanje uskoro je dovodi na put ledenoj kraljici ruske tajne službe, poznatijoj kao Viljanel. Surovom profesionalcu u čijoj inteligenciji i hladnokrvnosti Iv pronalazi davno izgubljen smisao života. Nalik legendarnom dvoboju Morijartija i Šerloka Holmsa, Viljanel i Iv se upuštaju u bespoštedni lov, zanemarujući svoje primarne zadatke, istovremeno otkrivajući da su u igrama interesa svojih poslodavaca one samo lako zamenljivi pioni.

- Već od prve epizode, imala sam osećaj da sam se ukrcala na voz koji putuje brzinom svetlosti. Serija je veoma dinamična i od nas zahteva reagovanje u sekundi. Dobiješ scenario i otkriješ da imaš nekih sedam dana da odlično savladaš ruski i francuski. I onda se upustiš u to ludilo čiji smo Džodi i ja deo već godinama i prekosutra shvatiš da je sve moguće, čak i da progovoriš ruski preko noći - otkrila je glumica Sandra Ou deo izazova sa kojima se svakodnevno susreću na setu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju