POSLEDNJI NASTUP TRAGIČNO PREMINULOG TAKMIČARA "ZVEZDE GRANDA" Imao je zlatni glas - Po ovome ćemo ga pamtiti (VIDEO)

Novosti online

21. 04. 2021. u 08:55

UDRUŽENjE estradnih umetnika Crne Gore i učesnici takmičenja "Zvezde Granda" objavili su sinoć nezvaničnu informaciju da je umro mladi pevač Momir Lukovac (24) iz Crne Gore, koji je već na početku karijere oduševljavao TV publiku svojim šarmom, talentom i zlatnim, nežnim glasom.

ПОСЛЕДЊИ НАСТУП ТРАГИЧНО ПРЕМИНУЛОГ ТАКМИЧАРА ЗВЕЗДЕ ГРАНДА Имао је златни глас - По овоме ћемо га памтити (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Momir Lukovac je učestvovao u aktuelnoj sezoni popularnog šoua "Zvezde Granda", a uspeo je da dođe do trećeg kruga takmičenja.

Njegov poslednji nastup bio je krajem januara, a tada je pevao pesme “Prokleta je violina", od Saše Matića, i "Da me je ona volela", od Ace Lukasa, Mileta Kitića i Saše Matića.

Publika ga je podržavala, a tada je pevao u duelu sa kolegom Markom Šišljagićem.

Žiri je isticao njegov veliki talenat i predviđali su mu blistavu karijeru.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)