GOCA TRŽAN SE OGLASILA IZ PRAGA: Pevačica otišla na vantelesnu oplodnju - okušaće sreću na čuvenoj klinici (FOTO)

Novosti onlajn

14. 04. 2021. u 15:47

PEVAČICA Goca Tržan i njen muž Radomir Raša Novaković ne odustaju od želje da postanu roditelji.

ГОЦА ТРЖАН СЕ ОГЛАСИЛА ИЗ ПРАГА: Певачица отишла на вантелесну оплодњу - окушаће срећу на чувеној клиници (ФОТО)

Foto: Instagram

Naime, Goca se sada sa svojim suprugom javila iz Praga, gde je, pretpostavlja se, otputovala kako bi se na nekoj od čuvenih klinika podvrgla vantelesnoj oplodnji, prenose domaći mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

"Srećno, mili naši golupčići, volimo vas", “Ako ste tu zbog čega pretpostavljam, nek' vam bude srećno”, “Znam da ćete sada uspeti”, nizale su se reči podrške i ljubavi, ispod fotografije nastale na Starogradskom trgu, koju je Goca podelila na Instagramu profilu.

Goca Tržan od samog početka otvoreno govori o vantelesnoj oplodnji i pokušajima da sa Rašom dobije bebu.

- Samo žene koje prolaze kroz proces vantelesne oplodnje znaju koliko je on zapravo težak. Mesecima pre odlaska idete na analize, gde vam svakih nekoliko dana vade krv, a potom to nosite kod lekara, pa sve tako ukrug. Dok dođe do samog procesa, treba da se steknu određeni uslovi, a uz sve to radite i posvećeni ste brojnim obavezama. Govorim o svemu ovome javno zato što mnoge žene to smatraju velikom tabu temom, a zapravo je veoma bitno za našu zemlju da se rađaju deca. Mnogi misle da je to lako, a u stvari je to jedna ozbiljna stvar kojoj maksimalno treba da se posvetite - izjavila je pevačica jednom prilikom i dodala:

- Rašina i moja želja jeste da imamo dete, dečaka ili devojčicu, to je manje važno. Podrška muškarca je bitna u ovakvim trenucima, a moj suprug je uvek uz mene, zajedno donosimo odluke i upravo iz tog razloga mislim da je naš brak skladan, piše magazin "Hello".

Posle dva neuspešna postupka u Srbiji, Goca se zaputila u glavni grad Češke, zemlje koja se nalazi na drugom mestu u Evropi po popularnosti kao destinacija za obavljanje VTO postupaka, odmah posle Španije. Registrovano je više od 40 klinika, cene procedure su pristupačne, stručnjaci vrhunski, a ishod u velikom broju slučajeva uspešan.

Goca Tržan iz prethodnog braka ima ćerku Lenu, a od želje da suprugu Raši podari bebu ne odustaje ni posle sedam godina.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije