TV VESTI OD SADA U HD REZOLUCIJI NA SBB-u! Kvalitetnija i lepša slika na jednom od najboljih informativnih kanala u regionu!

PR

14. 04. 2021. u 12:28

KADA je 15. februara počelo emitovanje novog televizijskog kanala TV VESTI, zaista je počela nova era informisanja – velika produkciona, kadrovska i tehnička ulaganja dovela su do novog pristupa informativnom programu, što su gledaoci širom zemlje prepoznali.

ТВ ВЕСТИ ОД САДА У ХД РЕЗОЛУЦИЈИ НА СББ-у! Квалитетнија и лепша слика на једном од најбољих информативних канала у региону!

Foto: PR

U prvih 24 časa, TV VESTI zauzele su treće mesto među svim kablovskim kanalima po broju jedinstvenih gledalaca i bile gledanije od svih ostalih televizija sa sličnim sadržajem, a taj trend se nastavio i dva meseca kasnije.

TV VESTI su postale izbor velikog broja gledalaca, a sada svi korisnici kablovsko-distributivnog sistema SBB mogu da uživaju u kvalitetnijoj rezoluciji slike na ovom kanalu. Kako je SBB prešao na emitovanje u visokoj rezoluciji (HD signal), deo korisnika ovog kablovsko-distibutivnog sistema je ostao bez kanala TV VESTI. Da bi dobili kanal TV VESTI, neophodno je da korisnici ponovo pretraže sve programe ili da pozovu call centar na broj telefona 19900 za dodatnu pomoć. Nakon toga će ponovo na 23. mestu moću da gledaju TV VESTI sa kvalitetnijom i lepšom slikom.

TV VESTI nastala je sa ciljem da građani Srbije budu informisani pravovremeno i objektivno, a taj cilj postiže već dva meseca. Na TV kanalu VESTI u svakom trenutku, tokom celog dana, tim novinara i snimatelja iz svih centara u Srbiji donosi udarne, domaće i svetske vesti. Od osam časova ujutru, pa sve do ponoći, na pola sata vas očekuju „Vesti“ kroz koje će gledaoci saznati sve aktuelne i najnovije informacije iz zemlje i sveta. Svakog dana od 15:30 časova očekuje vas autorska emisija Dušice Spasić, dok je termin od 20 časova rezervisan za autorsku emisiju Srđana Predojevića. U prethodna dva meseca, kroz Dušičinu i Srđanovu emisiju prošli su ekskluzivni, stručni i aktuelni gosti i obrađene su najvažnije teme u zemlji, regionu i svetu, zbog čega su ove emisije izbor miliosnke publike.

Na TV VESTI svakog dana od 18:10 časova možete proveriti svoje znanje iz politike i istorije kroz kviz „Istorijska vrteška“, a očekuju vas i drugi informativni formati – emisije „Pravac“, „Odmotavanj“, „Crna hronika“, „Srbija u pokretu“ i „Nasleđe“, a program je obogaćen i brojnim dokumentarnim filmovima.

Ako je suditi po prva dva meseca emitovanja, ovo je samo početak i to veoma dobar – TV kanal VESTI pretenduje da postane najbolji informativni kanal u regionu. Podsećamo još jednom da svi korisnici SBB-a, koji su zbog prelaska na HD signal izgubili kanal TV VESTI, mogu aa ga pronađu na 23. poziciji ponovnim pretražvanjem svih programa ili pozivom korisničkog servisa na broj telefona 19900. Pozivamo vas da kanal TV VESTI bude vaš izbor za pravovremeno i objektivno informisanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)