NAŠA SLAVNA PEVAČICA KUMOVALA JE BALAŠEVIĆU: Malo ko zna da je baš njoj posvetio stihove čuvene pesme (FOTO)

Novosti online

13. 04. 2021. u 16:53

SMRT Balaševića potresla je mnoge širom zemlje i regiona, ali ostavio je za sobom mnogobrojne pesme i hitove koji će večno živeti.

НАША СЛАВНА ПЕВАЧИЦА КУМОВАЛА ЈЕ БАЛАШЕВИЋУ: Мало ко зна да је баш њој посветио стихове чувене песме (ФОТО)

Foto Tanjug

Jedna od njih je i pesma “Jedan Saša iz voza”, a ona krije tajnu koja je malo kome poznata!

Zanimljivo je da je Đole inspiraciju za ovu pesmu našao u prvoj ljubavi pevačice Bilje Krstić, svoje kume, koja se dogodila tokom njenih studija na Fakultetu muzičke umetnosti.

Iz njihovog dugogodišnjeg prijateljstva kasnije se rodilo i kumstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

— Svadba je bila skromna, upriličena u četvrtak 7. maja 1981. godine, s obzirom na to da je Đorđu umrla majka. Kumovi su bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole "prevario" rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte. Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci "Svadbenog marša", dočekali su nas matičar i njegova asistentkinja sa lentama, a Đole je to morao da prokomentariše: "Oho – vidi Mis i prva pratilja!" — prisetila se Olivera Olja Balašević u jednom intervjuu.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)