LEPOTA JEDNOSTAVNOSTI: Marčelo i Sinovac udružili snage u bendu "Zaradsutra"

V. N.

15. 03. 2021. u 09:33

MUZIČARI Marko Šelić Marčelo i Miloš Stefanović Sinovac udružili su snage u bendu "Zaradsutra", a uskoro će za "Amonajt rekords" objaviti i mini-album sa sedam pesama.

ЛЕПОТА ЈЕДНОСТАВНОСТИ: Марчело и Синовац удружили снаге у бенду Зарадсутра

Foto Vladimir Milojković

Prva od njih "Vidim" je već pred publikom, a Marčelo objašnjava da "Zaradsutra" postavlja pitanje kuda idemo, što muzički, što kao društvo.

- Muzički, "Zaradsutra" me vraća na početke, na lepotu jednostavnosti, dva em-sija i bit - kaže Marčelo. - Prija mi izazov da, paralelno s radom na svom albumu, koji je koautorsko delo celog benda i nema žanrovsku određenost, kroz ovaj poduhvat odam počast zvuku od kojeg sam počeo, nešto kao istovremeni pogled unapred i unazad.

Sinovac dodaje da mu je veliki izazov i čast saradnja sa Marčelom, kao i da je "Zaradsutra" njihov vid terapije vida. Inače, Marčelo i Sinovac su u spotu za pesmu "Vidim" u ulozi istražitelja koji rešavaju slučaj masovnog nestanka dece, što će ih odvesti do (ne)očekivanog zaključka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)