PEVAČ POSVETIO TETOVAŽU ĐORĐU BALAŠEVIĆU: Imao sam čast da se družimo (FOTO)

Novosti online

22. 02. 2021. u 19:51

HRVATSKI pevač Sandi Cerov istetovirao je citat Đorđa Balaševića, koji je preminuo 19. februara. A sada je svoju tetovažu podelio na društvenoj mreži Instagram.

ПЕВАЧ ПОСВЕТИО ТЕТОВАЖУ ЂОРЂУ БАЛАШЕВИЋУ: Имао сам част да се дружимо (ФОТО)

Đorđe Balašević

- Ostaje mi to što se volimo… Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam meri bio fan Đorđa Balaševića. Što god da radim – ne mogu tu strašnu istinu da izbacim iz glave. A što je još gore – ni iz srca…. I šta sad!? Svirati i pevati njegove pesme…- napisao je Sandi uz silku tetovaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

Sandi je isto tako podelio fotografiju sa Đoletom, na dan kada je slavni muzičar preminuo.

- Kad odeš… Kad te đavo isprati salajačkim sokakom… Jako mi je teško pisati ovaj post. Ovo me dotuklo. Korona, zemljotres, a onda ode i Đole…. Onako, bez neke pompe, bez najave. Svi ti divni stihovi su najdublje obeležili moj život. Dublje od svih mojih idola iz detinjstva. Nenametljivo, a tako snažno. A tačno takav si bio i sam. Ako postoji neka uteha, imao sam čast da se družimo, pa čak i da sviramo i da snimamo zajedno. I negde u mom oku uvek će se videti trag tih dana, tih pesama…- napisao je tada Sandi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)