POGLEDAJTE PORUKE KOJE NOVOSAĐANI OSTAVLJAJU BALAŠEVIĆU: Potresne scene ispred kuće pevača, narod od ranog jutra odaje počast (FOTO/VIDEO)

Z. G.

20. 02. 2021. u 11:54

OD ranih jutarnjih sati Novosađani dolaze u Ulicu Jovana Cvijića da upale sveće i polože cveće ispred kuće Đorđa Balaševića, omiljenog sugrađanina koji je preminuo juče na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, od posledica kovida 19.

ПОГЛЕДАЈТЕ ПОРУКЕ КОЈЕ НОВОСАЂАНИ ОСТАВЉАЈУ БАЛАШЕВИЋУ: Потресне сцене испред куће певача, народ од раног јутра одаје почаст (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. Grumić

Tokom sumornog subotnjeg prepodneva, kod mesta na kojem od petka uveče građani pale sveće i ostavljaju vence i cveće, odajući počast svom Đoletu, smenjivali su se njegovi poštovaoci, u najvećoj meri mladi.

- Jako mi je teško. Ali, on će ostati da živi kroz pesme koje nam je podario – prozborila je jedva, kroz suze, jedna obožavateljka čuvenog kantaurora.

Kraj Balaševićeve kuće ostavljeni su i listovi hartija s porukama „Računaj na nas, čuvamo ti Novi Sad“, „Hej Legendo, zbogom iz Oseka!!!“ i crtež s Đoletovim likom.

Sveće su upaljene i na centralnom gradskom Trgu slobode, gde su zastave kod Gradske kuće spuštene na pola koplja.

Još nije objavljeno vreme i mesto sahrane Đorđa Balaševića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju