GLEDALA SAM MONSTRUMA: Seka Sablić zgrožena monstruoznim činom Mike Aleksića

Novosti online

18. 01. 2021. u 12:48

LEGENDARNA glumica Jelisaveta Seka Sablić podržala je koleginicu Milenu Radulović nakon njene ispovesti da ju je čuveni pedagog glume Miroslav Mika Aleksić silovao.

ГЛЕДАЛА САМ МОНСТРУМА: Сека Саблић згрожена монструозним чином Мике Алексића

Foto: Tanjug/Dimitrije Gol

Ona je rekla da, na sreću, nikada nije upoznala Aleksića, ali da joj je gledajući njegove emisije sa decom bilo jasno da gleda, kako je rekla, monstruma.

- Pridružujem se zgražavanju i najstrašnijoj osudi za Miku Aleksića koga na sreću nisam ni videla ni upoznala, ali sam videla pre nekoliko godina njegovu emisiju sa decom i jasno mi je bilo da gledam monstruma! Treba da se zapita ovo nesređeno društvo gde su psiholozi itd. Ovako su predatoru žrtve same dolazile i to one najlepše, ustreptalih duša, željne lepote glume. Naravno, velike čestitke devojkama - rekla je Seka Sablić.

Podsetimo, u subotu uveče je odjeknula ispovest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

U snažnom svedočenju mlada glumica je, između ostalog, rekla:

- Mika je vodio računa da se to dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.

(Nova)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a