DRŽAVNI TUŽILAC PONOVO IZOSTAO: Odloženo ročište na suđenju Slađane Milošević

M. Ć.

12. 01. 2021. u 23:16

ROČIŠTE na suđenju Slađane Milošević i njenog bivšeg partnera Igora S., koji je optužen da je u martu prošle godine izvršio fizičko nasilje nad njom, trebalo je da bude održano juče u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu, ali je odloženo za 26. februar, zbog ponovnog izostanka državnog tužioca.

ДРЖАВНИ ТУЖИЛАЦ ПОНОВО ИЗОСТАО: Одложено рочиште на суђењу Слађане Милошевић

Foto ATA Images

To se dešava već drugi put u ovom procesu - ročište je, iz istog razloga, pomereno i u septembru 2020. Tada je državni tužilac bio sprečen, a sada, po rečima Nikole Grbića, advokata naše poznate umetnice, sud nije bio obavešten o eventualnoj sprečenosti, niti se posegnulo za zamenom tužioca.

Pred lice pravde juče su stigli i Miloševićeva i njen bivši partner sa svojim braniocima, kao i skoro svi svedoci čije se saslušavanje predviđeno, ali, bez državnog tužioca, sve je bilo uzaludno. Miloševićeva se pojavila u crvenoj bundi, i pred ulazak u sud, okupljenim novinarima izjavila:

- Očekujem da se ovo konačno završi, jer više nemam volje. Iscrpljena sam svim ovim događanjima koja su, po meni, potpuno nepotrebna. Očekujem srećan završetak.

Njena pretpostavka je bila da će se i ovoga puta, kao i na prethodnom ročištu u novembru, dugo zadržati u zgradi suda, međutim, sve je prolongirano za kraj februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a