TEODOSIĆI ODABRALI IME ZA SINA: Grčkog je porekla, a u osnovi je njihovog prezimena

Novosti online

08. 01. 2021. u 19:30

GLUMICA Jelisaveta Orašanin i čuveni košarkaš Miloš Teodosić dobili su drugo dete, sina.

ТЕОДОСИЋИ ОДАБРАЛИ ИМЕ ЗА СИНА: Грчког је порекла, а у основи је њиховог презимена

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta se danas porodila, a ona i Teo su se odlučili za ime Bogdan, piše Blic.rs.

Ime je prevod iz grčkog (Theodosios), što je u osnovi njihovog prezimena Teodosić. Značenje imena je - dar od Boga.

Jelisaveta je danas otkrila je da se dobro oseća, kao i da sve je proteklo u najboljem redu. Ona je poslednje trudničke dane provela u Italiji, u Bolonji, gde porodica Teodosić živi zbog Miloševog poslovnog angažmana.

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš su u braku od juna 2017. godine, a u februaru 2019. dobili su prvo dete, ćerku Petru, koja je rođena u Americi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)