EMOTIVNO UZ DŽEJOVE PESME: Na snimanju novogodišnjeg programa u Šimanovcima (FOTO)

Jelena BANjANIN

25. 12. 2020. u 09:35

POLAKO, ali sigurno, bliži se kraj neobične 2020. godine. U susret predstojećim praznicima, u Pinkovom studiju 5 u Šimanovcima, zavladala je prava praznična atmosfera.

ЕМОТИВНО УЗ ЏЕЈОВЕ ПЕСМЕ: На снимању новогодишњег програма у Шимановцима (ФОТО)

Foto: ATA images

U sredu i četvrtak, 23. i 24. decembra, sniman je Pinkov novogodišnji program, ali je ovoga puta, za razliku od prethodnih godina, manji broj pevača, igrača i muzičara, stao na binu.

Prvog dana, snimanje programa trajalo je od 15.30 do 22.30, a poseban segment posvećen je nedavno preminulom, legendarnom pevaču, Džeju Ramadanovskom. Njegove najveće hitove pevali su Zlata Petrović, Aco Pejović, Saša Matić, Stevan Anđelković, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Vanesa Šokčić, Miloš Radovanović, Dženan Lončarević i drugi.

- Ove godine smo na distanci, ali treba se prilagoditi, šta drugo da radimo. Ne želim da kukam. Živim kao svaki normalan čovek, bez preterivanja i razbacivanja, a pogotovo sada. Pevali smo Džejove pesme preksinoć. Oduševila me je njegova ćerka Marija. Bilo je baš emotivno - kaže za "Novosti" Dragan Kojić Keba.

Juče su nastupili "Tropiko bend", Sloba Radanović, "Magla bend", Ljupka Stević, Mitar Mirić, Vera Matović, a do kraja dana očekivao se i dolazak Ace Lukasa, Mine Kostić, Jami, Sandre Afrike... Planirano je i da se snimi čuveno odbrojavanje, a smenu godina će tradicionalno ispratiti trubači.

- Pink je dobro napravio program. Ne mora da bude publika sa nama. Za scenu je dovoljno da imamo orkestar i folklor. Bez muzike se ne može živeti. Rođenja, krštenja, ispraćaji su bez muzike ništa. Pesma nas je održala i zato joj hvala. Korona je bila neverovatan šok za ceo svet, ne samo za nas u Srbiji. Želja za iduću godinu je samo zdravlje, i da ovo što pre prođe. Sve drugo nije važno - istakla je za "Novosti" Vera Matović.

ŠOU NA BINI SA KEBOM

PEVAČ Mitar Mirić uveren je da će opštenarodno veselje u novogodišnjoj noći biti zagarantovano gledaocima "ružičaste televizije".

- Na snimanju je bilo super. Keba i ja smo, skoro sat vremena, pravili šou-program. Provod uz male ekrane, mora biti dobar.

Ispred studija 5 u Šimanovcima, osim pevača, mogle su se videti i devojke u narodnim nošnjama, u šalvarama i opancima, sa pregačama i đerdanima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)