TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAPLAĆUJE ČESTITKE 500 EVRA? Pevačica našla način da zaradi novac i to putem video-snimka (FOTO)

Novosti online

18. 11. 2020. u 18:50

MUZIČARIMA i pevačima su otkazani nastupi zbog pandemije korona virusa, ali oni na sve načine pokušavaju da zarade novac za život.

ТЕОДОРА ЏЕХВЕРОВИЋ НАПЛАЋУЈЕ ЧЕСТИТКЕ 500 ЕВРА? Певачица нашла начин да заради новац и то путем видео-снимка (ФОТО)

Teodora Džehverović održala dva sporna koncerta / Foto ATA Images

Naime, pevačica Teodora Džehverović snima i privatne rođendanske čestitke za koje uzima veliki novac.

Ona je došla na ideju da snima čestitke po narudžbini i tako naplati to. Tako da, ukoliko želite da vam mlada muzička zvezda čestita, rođendan, praznik ili neki vama važan datum, za to treba da izdvojite čak 500 evra.

- Dobar dan, zanima me cena ovih čestitki. Konkretno Teodore Džehverović. Hvala-  pisalo je u poruci, a ubrzo je usledio odgovor:

- Poštovana Ana, cena personalizovane video poruke od Teodore je 500 evra. Srdačan pozdrav.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)