DA LI JE OVO KRAJ? Severinu više ne prate Kojići, Brena, Bekuta...

Novosti online

12. 11. 2020. u 18:28

ДА ЛИ ЈЕ ОВО КРАЈ? Северину више не прате Којићи, Брена, Бекута...

Foto N. Skenderija

SEVERINA je često pozirala sa porodicom još aktualnog supruga Igora Kojića.

Sada je, po svemu sudeći, na snazi "Instagram egzodus" jer su, osim Kojića, od nje na društvenim mrežama odustali i brojni kolege i prijatelji.

Nakon navodne svađe u Beogradu, kada je proletos mesec dana provela kod Kojićevih zbog izolacije, pevačicu na društvenoj mreži odavno ne prate ni Dragan Kojić Keba (60) ni njegova supruga Olja, a ni kći Nataša (36).

Severinu Kojić (48) na "Instagramu" samo još prati suprug Igor (33), iako komšije na zagrebačkom Kozjaku kažu da ga nisu videle bar šest meseci, tačnije otkako se pevačica vratila iz Beograda. Piše se da su Igorovi roditelji čak blokirali snaju na društvenoj mreži.

No nisu Kojićevi jedini s kojima je Seve u navodnoj svađi. Na Instagramu je više ne prati ni prijateljica Kojićevih, Lepa Brena (60), njihova prva komšinica na Bežanijskoj kosi. Seve i Lepa Brena donedavno su pozirale za društvene mreže, ali čini se da je i tom prijateljstvu došao kraj.

Osim Lepe Brene, više je ne prati ni Ana Bekuta (61). Obe pevačice, i Brena i Ana, bile su na Severininoj i Igorovoj svadbi u Beogradu pre pet godina, a nastavile su da se druže sve donedavno. Tako su pre četiri godine se sve tri zajedno provodile na rođendanu kolege Saše Matića (42). Fotku s proslave rođendana objavila je Ana Bekuta.

Igor Kojić je pre nekoliko dana objavio status na Instagram storiju kako "treba slediti svoj put". Severina je paralelno s njegovom objavom objavila fotku s mora, iz barke, kojom se prisećala letnih dana.

Nakon Igora, u njen stan od 300-tinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku uselila se Mia Popović, rođaka pevačice. Najverniji Severininin prijatelj danas je njen menadžer Tomislav Petrović, koji je redovno obilazi...

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)