ON JE MOĆAN ČOVEK, PLAŠIM SE ZA ŽIVOT: Evo šta je Danijela Štajnfeld rekla tužiocu

Novosti online

29. 09. 2020. u 10:09

SLUČAJ silovanja glumice Danijele Štajnfeld (35) prošle nedelje se našao pred tužiocem, kada je glumica saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

ОН ЈЕ МОЋАН ЧОВЕК, ПЛАШИМ СЕ ЗА ЖИВОТ: Ево шта је Данијела Штајнфелд рекла тужиоцу

Foto: S. Šarić

Naime, glumica je u izjavi pred tužiocem ispričala detalje silovanja i navodno samu sebe demantovala nakon pokušaja da medijima pripiše kako nisu dobro razumeli priču.

"U iskazu pred tužiocem ona je odbila da kaže ime filmskog moćnika koji ju je silovao i priznala da se boji tog čoveka. Kako je rekla, ona se plaši za život i u velikom je strahu da ne naudi njenoj porodici. Tokom svedočenja glumica nije odala nijedan detalj koji bi ukazivao na potencijalnog počinioca. Oni koji su je saslušavali ocenili su opis konktetnog događaja kao dosta specifičam, što se može objasniti činjenicom da je u velikom strahz", rekao je izvor tužilaštva, i dodao da je Danijela sve vreme isticala kako se i dalje plaši silovatelja i da zbog svoje, ali i bezbednosti svoje porodice ne želi da mu kaže ime.

"Kako je rekla Štajnfeldova, taj čovek je mnogo moćan, non stop se pojavljuje u javnosti, poa se boji za porodicu i sebe. Ona je pred tužiocem opisala šta joj se dogodilo, ali nije precizirala gde se i kada tačno desilo, dodajući prilično uopštene opise.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)