LUKU LJUBI, ZA KRITIKE NE MARI: Sofija Milošević na meti zbog reči da se oseća kao kit zbog 15 kilograma viška

M. Ć.

15. 08. 2020. u 10:22

MANEKENKA Sofija Milošević koja sa svojim dečkom, fudbalerom Lukom Jovićem čeka dete i trebalo bi da se porodi za nekoliko nedelja, digla je veliku prašinu na "Instagramu" napisavši da se, zbog toga što se ugojila, oseća kao kit.

ЛУКУ ЉУБИ, ЗА КРИТИКЕ НЕ МАРИ: Софија Милошевић на мети због речи да се осећа као кит због 15 килограма вишка

Foto Instagram/lukajovic

Jedna gospođa je zamerila plavuši što takvim komentarima, kako je rekla, šalje pogrešnu poruku devojkama koje muči prekomerna težina, i napomenula da joj objave poput te uopšte nisu duhovite.

- Ti, mršava osoba, sebe zoveš kitom zato što si nabacila nekoliko kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osećaju - glasio je komentar.

Sofija je brzo odgovorila i objasnila da piše da nije nabacila nekoliko kilograma, već čitavih 15, te da koliko god da uživa u trudnoći, neobično joj je kada se otežano kreće. Ipak, manekenka se ne opterećuje kritikama na društvenim mrežama, jer je sa svojim dragim otputovala na odmor u Italiju. Tačnije na ostrvo Kapri, satkano od snova, sjaja, luksuza i glamura, na južnoj strani Napuljskog zaliva. Luka je na "Instagram" okačio, po mišljenju mnogih, njihovu najromantičniju sliku ikada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati